.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

donderdag 3 maart 2011

Enjoy


Het papier voor deze kaart is van Magnolia, uit diverse collecties. De randen van het papier heb ik beïnkt met Cat's eye Brown. Tilda with bunch of roses komt uit de Chasing Butterflies collection van Magnolia. Creatable Lr0151 Tak uit de tuin en Lr0131 Creatable Open bloem trendy zijn van Marianne Design. Het kleine roze bloemetje heb ik gemaakt met een medium Easy punch en het hartje van de bloem is een pretty pearl van Marianne Design. De swirls zijn van Zva creative en de tekst is een digistamp. Klikken op de kaart = groter!

(Priet) praatjes

Karlijn komt naar me toe huppelen en zegt dan,
ik heb wat iets aan papa gevragen, ranja met water en een rietje
(dat komt er dan zo mooi uit en dat glunderende toetje erbij, heerlijk)

Karlijn kan ook zo lekker knuffelen, armpjes stijf om mijn nek heen. En dan zegt ze, ik vind jou de hele liefste van de wereld. Dan smelt ik gelijk, dat is het mooiste kado wat je van je kind kan krijgen!

Als de kinderen 's morgens hun pyama uit hebben, leggen we ze op de verwarming. Karlijn vindt het geweldig om zelf te doen, zo ook vanmorgen. Ik heb de pyama in de kachel neergezet papa!

Vanmorgen bracht ik Karlijn naar het kdv (kinderdagverblijf), ik zette mijn fiets neer en wilde haar er af halen, toen ze ineens zei hier woon ik! Ik moest er wel even om lachen, maar ook een goed teken. Ze gaat er gelukkig graag heen en speelt er met plezier! Ze heeft er nu ook een vriendinnetje, door de juffies worden ze al Kletsie en Betsie genoemd. Geweldig!

Sem is op het moment druk met rollenspellen. Afgelopen weekend hebben we een paar keer schooltje 'moeten' spelen. Sem pakt dan een grote stoel en zegt ik ben juf Anja (zo heet zijn juf op school). Wij moeten dan allemaal in de kring gaan zitten en dan komt er streng, allemaal armen over elkaar. Daarna moeten we onze vinger omhoog doen, 'juf Anja' noemt een naam en dan mogen we iets vragen. En daarna gaat 'juf Anja' ons voorlezen. Geweldig! Leuk ook om op die manier te weten te komen wat ze allemaal doen op school.

Leuk dat jullie weer berichtjes achter hebben gelaten, bedankt!
Liefs Maria

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Maria,

Prachtige kaart heb je weer gemaakt!
Leuke stempel van Magnolia...I LOVE MAGNOLIA!!!! en Penny Black!

Leuke (priet) praatjes, zóóó herkenbaar!
Fijn dat Karlijn het zo naar haar zin heeft op het kdv.
En Sem met z'n rollenspel...prachtig!
Blijf genieten meis!

Liefs Carmen

Marijke zei

Een schitterend kaartje weer met een hele leuke stempel!
Wat een klessebes is die Karlijn. Zo leuk om al die "eigen" gezegdes te lezen!
Zo te lezen heeft Sem het ook wel naar zijn zin. Geeft je als ouders toch een rustig gevoel als je ze s'morgens weg brengt!

Agnes van Hensbergen - agnesstampcards zei

Je hebt weer een leuk kaartje op je blog gezet en ook de vorige.Leuk hoor de uitspraken van de kids.Heb ook heel wat schooltje gespeeld met de kids,geniet er maar lekker van.

Fijn weekend,Agnes

Marijke zei

Er is een kaartje onderweg! Liever iets te vroeg als te laat haha. Laat je het even weten als hij binnen is?

Maria zei

Oh leuk Marijke!
Ik laat het weten hoor!
Kreeg gisteren al een kadootje van een collega (omdat ze volgende week vakantie heeft), maar ik mag het pas dinsdag openmaken :-)

Erica zei

Ik heb weer even zitten genieten van de foto's van Sem en Karlijn hoor Mar, had veel in te halen! Wat zijn ze alweer groot, wat gaat het snel he ;o)

Mooie kaartjes heb je weer gemaakt, ik kom snel nog eens langs!

Liefs,
Eer

Betina zei

een heel mooi kaartje Maria!!
En prietpraat echt lachen!! En wat grappig dat Karlijn denkt dat ze daar woont, vaak denken de kinderen dat wij de leidsters daar wonen.
En rollespel hoort nu echt bij Sem's leeftijd, echt heerlijk genieten!!

xxBetina