.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

zondag 6 maart 2011

Thank you


Deze kaart heb ik in het roze gemaakt, dat vond ik wel leuk omdat ik weet dat er mensen zijn die veel van roze houden... En met een klein meisje in huis is de kleur roze hier sinds de laatste paar jaar toch ook wel favoriet geworden! Het papier is van My Mind's Eye, Blom & Grow. Tilda with Rose komt uit de Pink collection 2008 van Magnolia. Voor de bloemen en tak heb ik creatables van Marianne Design gebruikt, Lr0151 Tak uit de tuin en Lr0131 Creatable Open bloem trendy. De swirl is van Zva Creative en de tekst is weer een digistamp.
Klikken op de kaart = groter!


Sem begint steeds meer aandacht voor lezen te krijgen. Hij vindt boekjes al veel langer leuk, natuurlijk met plaatjes kijken en voorlezen. Maar nu hij steeds meer letters leert kennen, vindt hij het nog leuker om boeken te lezen. Hij gaat er dan ook echt voor zitten en kan dan ook heel serieus kijken. Mooi om te zien!
Wie weet is hij later net zo leesverslaafd als zijn moeder, ik ben van jongs af aan een echte boekenwurm en ik verslind boeken, heerlijk! Iedere dag een paar bladzijden lezen is toch wel een must ...
en als ik de kans krijg lees ik een heel boek achter elkaar uit.


Vorig jaar hebben we overgeslagen, maar dit jaar zijn we zelfs twee keer naar de carnavalsoptocht geweest! De kindjes vonden het erg leuk, al vond Sem de harde muziek van sommige wagens vooral in het begin net teveel van het goede. Maar na het eens rustig bekeken te hebben, begon er een voetje mee te doen met de muziek en daarna kwam Sem goed los! Karlijn zat er gelijk goed in, bovenop papa's nek keek ze haar oogjes uit en ze kreeg volop de aandacht. Samen hebben ze genoten, dansen, klappen, vol enthousiasme de wagens bekijken en natuurlijk met een brede smile al die snoepjes en kleurplaten in ontvangst nemen (de buit op de foto is van gisteren). Vanmiddag hebben we het nog eens overgedaan, we moesten wel geduld hebben tot de optocht voorbij kwam, maar daarna was het weer genieten! Ze hadden de smaak te pakken. Leuk en gezellig om zo met z'n viertjes er op uit te zijn geweest! En het was ook nog heerlijk weer!

Bedankt weer voor jullie berichtjes!
Liefs Maria

3 opmerkingen:

femke zei

heey maria,

het is een prachtige roze kaart geworden!!!

groetjes femke

Anoniem zei

Wauw Maria, wat heb je weer een mooie kaart gemaakt, PRACHTIGE KLEUREN ;-) en mooi afgewerkt...deze kaart straalt rust uit!

Prachtige foto's van Sem!
Leuk dat hij zo van lezen geniet!

Leuk dat jullie naar de carnavalsoptocht zijn geweest en jeetje wat zijn de kinderen verwend, altijd leuk!

Het is altijd fijn te lezen dat je zo intens geniet van de dingen die je gedaan/meegemaakt hebt!!!!

Liefs Carmen

Marijke zei

Wat een schitterende kaart helemaal in rose tinten! Echt geweldig mooi!
En wat leuk dat Sem zo van lezen houdt. Hier geldt hetzelfde hoor, elke dag een paar bladzijden is een must!
En carnaval is voor kinderen toch altijd wel leuk, Verkleden en dan zo'n optocht. Die harde muziek went gelukkig snel!