.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

maandag 20 december 2010

Merry Little Christmas

Tilda with violin komt uit de Merry Little Christmas 2010 collectie van Magnolia. Het papier is van Prima Marketing, Urban Cosmos. Het hulstblaadje en de swirl zijn van Prima, de knoopjes zijn van Creative cafe en de tekst is van Magnolia. De glitters op Tilda's jurk heb ik met Stickles Diamond gemaakt. Voor de label heb ik een stempel (met muzieknootjes) van Glitz gebruikt.

Gisteren en vandaag heerlijk in de sneeuw gespeeld met Sem en Karlijn. Sleetje rijden van de berg, sneeuwballen gooien, sneeuwtorens maken. Het is genieten!
Foto's volgen!

De afgelopen 2 dagen geen internet gehad, het is echt drama ... Nu doet hij het even, maar internet valt iedere keer weer uit, dus snel dit bericht posten!

Bedankt voor jullie berichtjes!
Liefs Maria

2 opmerkingen:

Marijke zei

Wat een schitterende kaart zo in die groen tinten!
Als internet niet werkt is dat een ramp, we kunnen eigenlijk niet meer zonder he!
Ik ben benieuwd naar de sneeuwfoto's, hoewel het van mij wel weer zomer mag worden hoor!

Lia zei

schitterende kaartjes heb je weer gemaakt, heb weer genoten ook van de foto's heb ik genoten, en ik herken je in je verhaal van je miskraam, ik heb zelf tot 2x toe een miskraam gehad, en dan stort je geluk echt in, de eerste keer was ik 14 weken zwanger en de 2de keer 13 weken

Wil jou en je gezin hele fijne feestdagen en een voorspoedig nieuwjaar wensen
liefs Lia