.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

dinsdag 7 december 2010

The merry days of christmas

Het papier is van My Mind's Eye, The Merry Days of Christmas. Tilda with Christmas Tree komt uit de So Jolly & Under the mistletoe 2009 collectie van Magnolia. De grote sneeuwvlok heb ik gemaakt met de Himalayan Snowflake punch van Martha Stewart. Voor de kleine sneeuwvlokken heb ik een ponsje van Kars gebruikt. De crystals zijn van Prima en de swirl is van Zva Creative. Verder heb ik een stempel van Hampton Art gebruikt voor de tekst. Het glitter effect heb ik gemaakt met Ice stickles, Lime ice.

Deze kaart heb ik gemaakt met papier van October Afternoon, Good Cheer. De randen van het papier heb ik bewerkt met de paper distresser en beinkt met Cat's Eye, Brown. De sneeuwsterretjes heb ik gemaakt met een picture punch en een ponsje van Kars. De tekst komt uit een stempelpakket van Kruidvat. De hulstblaadjes zijn van Prima. En de crystals zijn van Art Talens.

Bedankt weer voor jullie berichtjes!
Liefs Maria

3 opmerkingen:

femke zei

heey maria,

2 prachtige kerstkaartjes weer!!!
een erg leuke magnolie stempel trouwens.

groetjes femke

Marijke zei

Ze zijn schitterend Maria! Ik vind de kaart zonder cute ook weer erg mooi! Dat moet ik ook nog eens proberen, maar lijkt mij heel lastig (zonder die cute stempel)

Josee zei

Wat een mooie kaarten Maria!!
Ik houd wel van die zachte kleurtjes!!!