.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

maandag 13 december 2010

Traditional Christmas

Het papier is van Marianne Design, Eline's traditional christmas. Het kerstboompje heb ik gemaakt met Multi Frame Die MFD015 "Christmas tree" van Nellie Snellen. Gingerbread Tilda komt uit de Merry Little Christmas 2010 collectie van Magnolia. Het kleine sneeuwvlokje heb ik gemaakt met een picture punch. Voor de takjes heb ik een Floral punch van Nellie Snellen gebruikt. De tekst komt uit een stempelpakket van Kruidvat. Het knoopje is van Creative cafe, de groene pearl is van Prima en de rode raindots zijn van Cloud 9 Design.

Kerst komt steeds dichterbij ...
De laatste schoolweek voor dit jaar is ingegaan.
En vandaag werd de kerstviering gehouden van school, van 17.00-18.00 was voor groep 1 t/m 4. De kerk was mooi versierd. De kinderen hadden allemaal liedjes en stukjes ingestudeerd. Het was een mooie dienst. En het had gesneeuwd, rond 4 uur begon het met sneeuwen en toen we uit de kerk kwamen had het nog meer gesneeuwd. Dat hoort toch eigenlijk ook wel een beetje bij de sfeer van kerst!

Liefs Maria

1 opmerking:

Marijke zei

Hij is weer prachtig Maria! Ook leuk om dat kerstboompje er voor te plakken. Ik vergeet zo vaak dat ik die dingen ook allemaal heb liggen!