.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

donderdag 9 december 2010

Sneeuwpop, vrije dagen en buikgriep ...

Het papier voor deze kaart is van Cloud 9 Design, uit de Christmas Joy collection. Voor het afdrukje, een Plum Purdy sneeuwpop, heb ik een Multi Frame Die van Nellie Snellen gebruikt. De hulstblaadjes zijn van Prima, de knoopjes zijn van Creative cafe en de crystals zijn van Zva Creative. De tekst komt van een stickervelletje. En voor de glitters heb ik Stickles Diamond gebruikt.

Ik ben heerlijk een aantal dagen vrij! Gisteren was mijn eerste dag en ik hoef pas op 21 december weer te beginnen! Een paar dagen had ik zelf vrij gevraagd, maar omdat ik nog zoveel verlofuren heb, werd me gevraagd om er nog wat dagen bij te nemen. Dat vond ik helemaal niet erg! Zo kan ik even lekker bijtanken en relaxen!

Mijn vrije dagen begonnen alleen wat anders dan ik had gedacht, want er heerst buikgriep thuis. Patrick begon er mee, hij kwam maandagmorgen ziek thuis van zijn werk. Daarna was Karlijn aan de beurt, de nacht van dinsdag op woensdag is ze aan het overgeven geweest en hebben we weinig geslapen, zo sneu voor ons kleine meisje. Gisteren was ze echt niet fit, maar ze hoefde gelukkig niet meer te spugen en gisteravond was ze alweer een stuk opgeknapt, vannacht heeft ze heerlijk geslapen en vanmorgen was ze nog iets pips, maar verder had ze nergens last meer van. Patrick ging vandaag weer aan het werk en Karlijn ging vrolijk mee om met haar vriendjes en vriendinnetjes te gaan spelen. Sem had maandagmiddag toen hij net thuis was uit school een keer overgegeven. Maar verder nergens last van, tot hij vanmorgen met diarree uit bed kwam. Hij is vandaag dus thuis gebleven, ga je dan juf Anja en de bso bellen dat mijn buik ziek is en mag ik dan de hele dag in de pyama blijven? Hij vond het volgens mij nog wel leuk ook dat hij thuis mocht blijven, hij vermaakt zich in ieder geval prima. Ik merk dat het hem ook wel goed doet om even een dagje rustig aan te kunnen doen. Hij was moe, school vergt behoorlijk veel energie. Maar hij doet het goed en hij vindt het nog steeds heel leuk! En nu maar hopen dat de buikgriep de deur weer uit gaat en dat het mij bespaard blijft...

Het is een winters dagje vandaag! Het sneeuwt regelmatig, de ene keer zijn het witte bolletjes, soms is het wat natte sneeuw en dooit de gevallen sneeuw alweer weg. Nu vallen er weer veel vlokjes naar beneden. Het ziet er grauw en grijs uit, dus er zal nog wel meer komen. Een heerlijk dagje in ieder geval om wat te freubelen, de kerstkaarten en enveloppen te schrijven (dan kunnen ze morgen op de post en gaan ze hopelijk allemaal bezorgd worden door TNT) en om te Wii-en met Sem!

Bedankt weer voor het langskomen en voor jullie berichtjes!
Liefs Maria

2 opmerkingen:

Marijke zei

Wat een leuke kaart en een heel geinig stempeltje!
En wat een pech om met al die zieken je vrije dagen te beginnen. Ik zal voor je duimen dat jij hierbij overgeslagen wordt hoor!

Tiets zei

wat een mooie kaart maria!!! en fijn dat de kids weer opknappen..ik vond eht ook altijd best leuk als ze zo een dagje thuis waren... heerlijk verwennen en genieten..
\Liefs Tiets