.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

dinsdag 17 november 2009

Merry ChristmasEn nog maar weer een kerstkaart.
Wat zijn de nieuwe kerst/winterMagnolia's weer schattig! Eigenlijk zijn ze te leuk, je wordt er zo hebberig van, ik in ieder geval wel ...

Het papier is van SEI, uit de serie Wintersong. Tilda with Christmas Tree en de tekst komen uit de So Jolly & Under the mistletoe Collection 2009 van Magnolia. Voor de takjes heb ik de Floral Punch van Nellie Snellen gebruikt. De bloemen heb ik gemaakt met de Cornflower Punch, de blaadjes met de Oak Leaf Punch en voor de randjes heb ik de Embossed Zig-Zag Punch gebruikt, allemaal van Martha Stewart. De pearls en crystals zijn van Prima.

Bedankt voor jullie berichtjes!
Thanks for stopping by!
Hugs Maria

5 opmerkingen:

alina zei

heel mooi kaartje, Maria, ik heb dit papier ook, alleen tijd moet ik zien te vinden! Ik koop als een gek, mijn berg papier wordt alleen maar groter en mijn vrije tijd blijft hetzelfde!
Drie blog awards wachten op jou! Veel plezier ermee!
Liefs, Alina

agnes zei

Heel mooi kaartje en ja ik vind de nieuwe magnolia's ook helemaal geweldig.

gr Agnes

sandra_w zei

Schitterend kaartje, Maria!

San x

femke zei

heey maria,

wauwie wat is dit een gaaf kaartje geworden zeg!!! ja ik vind de kerst/winter stempels van magnolia ook fantastisch. keuze maken was dan ook niet makkelijk.en dan nog spijt hebben van had ik die maar gekozen.

groetjes femke

Josee zei

Ook weer zo'n mooe kaart Maria!!!

Groetjes Josee