.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

woensdag 25 november 2009

White christmasVoor de verandering nog maar een kerstkaart! Ook nu heb ik weer papier gebruikt van Magnolia. Het stempeltje, Tilda Singing Carols, komt uit de So jolly & under the mistletoe collection 2009 van Magnolia. Ik ben dol op mijn ponsen van Martha Stewart en Nellie Snellen, ik gebruik ze heel vaak en dus ook nu weer ... voor de bloemen, blaadjes, takjes en randen. Het sneeuwsterretje heb ik gemaakt met een Picturepunch. De pearls zijn van Joy Craft.

Nog een fijne avond! En bedankt weer voor jullie leuke reactie's!
Thanks for stopping by!
Hugs Maria

5 opmerkingen:

femke zei

heey maria,

ook dit is weer een prachtig kaartje geworden!!! is dit trouwens papier van magnolia van een eerdere collectie? ik heb namelijk het kerstpapier hier liggen en daar zag ik deze streep niet tussenzitten.

groetjes femke

sandra_w zei

Wat 'n schattig kaartje weer, Maria! Mooi de sneeuwsterren!!

San x

Maria zei

Ha Femke,

ja dit is papier uit een eerdere collectie van Magnolia, de Lazy Summerday's! Ik heb het kerstpapier niet, maar ik vond deze ook goed kunnen! De kaarten hieronder heb ik ook met papier uit de Lazy Summerday's collectie gemaakt.

groetjes Maria

alina zei

prachtig kaartje, Maria, geweldig stempeltje en heel mooi papier!
liefs, Alina

Riet zei

Ohhh wowww Maria,wat is dit een prachtig kaartje.
Wat een schattig stempeltje zeg,heel mooi ingekleurd.
Prachtig papier.

Liefs Riet.xx