.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

maandag 2 november 2009

Holiday picturesDe afgelopen dagen heel weinig gefreubeld, ik wilde wel, maar mijn rug niet ... dus maar rustig aan gedaan en veel gelezen, ook een grote hobby van me! Gelukkig gaat het nu weer een stukje beter, dus eerst deze kerstkaart maar afgemaakt. Het papier is van Basic Grey, Eskimo kisses. Een stempel van Magnolia, Tilda with Candy Cane uit de Christmas Collection 2008. De bloemen heb ik geponst met een pons van Martha Stewart, Cornflower en het randje heb ik geponst met Embossed Zig-Zag, ook van Martha Stewart. Voor de blaadjes heb ik een stempel gebruikt van Prima Marketing en de tekst is van Creative cafe. De pearls zijn van Prima Marketing en Joy Craft. Ik heb weer een sketch gebruikt van Willy, ook deze staat op het blog van HobbyVision Design Team! Het idee om het afdrukje achter een 'lijstje' te doen, heb ik gezien op de blogs van Kort och Pyssel en Marga. Zó leuk al die blogs, het bloggen is echt een hobby van me geworden, heerlijk neuzen, ideetjes op doen en vooral genieten van al dat moois wat gemaakt wordt!

Ik heb nog een kerstkaart liggen, het afdrukje moet nog ingekleurd worden en dan de kaart afwerken. Ik hoop morgen dus weer wat te kunnen laten zien!

Tot blogs!
Bedankt voor het langskomen!

Thanks for stopping by!
Hugs Maria

4 opmerkingen:

Josee zei

Een prachtig kaartje weer Maria!!!!
Geniet maar lekker van je vakantie en hopenlijk lukt het inderdaad om een beetje bij te tanken!!!!

sandra_w zei

Wat 'n superleuk kaartje, Maria! Beterschap met je rug!

San x

Betina zei

een heel lief kaartje :D!
En beterschap voor je rug gewenst Maria!

xxBetina

alina zei

prachtig kaartje, Maria, zo mooi afgewerkt!
beterschap met je rug en geniet van je vrije dagen!
liefs, Alina