.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

donderdag 29 oktober 2009

Witch Tilda ...Nog een kaart voor halloween, ook gemaakt met het papier van Basic Grey, Eerie. Witch Tilda komt uit de So Spooky Collection 2009 van Magnolia. Ik heb twee ponsen van Martha Stewart gebruikt, voor de randjes en het hoekje, Doily Lace en voor de bloemen, Cornflower. Voor de bladeren heb ik een stempeltje gebruikt van Prima Marketing. De sketch, gemaakt door Willy, heb ik gevonden op het blog van HobbyVision Design Team, zeker de moeite waard om daar eens een kijkje te nemen!

De volgende kaarten zijn kerstkaarten, daar ben ik al aan begonnen, want ik heb er nog lang niet genoeg ... inmiddels liggen er ook alweer gekochte kerstkaarten in huis (net als vorig jaar), dus ik ga niet stressen ... het moet leuk blijven!

Ik heb nu lekker een weekje vakantie!! En om eerlijk te zijn, ben ik daar hard aan toe! De afgelopen tijd heeft behoorlijk veel energie gekost en dat merk ik aan mijn lijf, het werkt niet meer zo goed mee ... erg moe en meer pijn en last van mijn rug (ziekte van Bechterew). Dus nu even tijd voor mezelf (en het gezin), tijd om bij te tanken, om te relaxen ennuh weer wat meer tijd om te freubelen! Ik moet 9 november weer naar het werk, we zitten nu nog in oktober, dus dat klinkt nog ver weg ... Ik ga genieten!!

Bedankt weer voor jullie berichtjes!
Thanks for stopping by!

Hugs Maria

4 opmerkingen:

femke zei

heey maria,

het is weer een prachtige halloweenkaart geworden!!! geniet maar lekker van je vakantie.

groetjes femke

agnes zei

Erg leuke kaart ik vind de magnolia's stempels ook zo leuk.Geniet lekker van je vrije dagen.

Gr agnes

alina zei

prachtig kaartje, Maria, wat heb je toch leuke stempels!
ik heb deze week vrij gehad, vanaf maandag ga ik weer werken!
doe maar rustig aan, geniet van je vakantie! ik heb ook last van mijn rug al jaren, dus ik weet precies wat je bedoelt!
liefs, Alina

Peet zei

Wat een prachtige halloweenkaart, Maria!!!