.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

donderdag 19 november 2009

Christmas morning Tilda



Nog een kerstkaart gemaakt met het papier van SEI, uit de serie Wintersong. Christmas morning Tilda komt uit de So Jolly & Under the mistletoe Collection 2009 van Magnolia. Voor de bloemen, blaadjes, takjes en randjes (Doily Lace) heb ik weer de ponsen van Nellie Snellen en Martha Stewart gebruikt. De pearls en crystals zijn van Prima. En de tekst is van Creative Cafe.



Patrick heeft gisteren de Magnolia Ink voor me gehaald, lief hé!
Ik heb het magazine gisteravond een paar keer doorgebladerd, zo mooi! Wat een prachtige kaarten en geweldige ideetjes! Als fan van Magnolia is dit blad echt een must! Ik kan dan ook bijna niet wachten tot de 2e editie uit gaat komen ... februari 2010!

Van Alina heb ik deze 3 awards gekregen!
Dank je wel! Je maakt me blij!







Ik wil de awards graag doorgeven aan het HobbyVision Design Team , omdat ik dit blog iedere keer met veel plezier bezoek en er veel inspiratie en sketches vandaan haal. Op deze manier wil ik het Design Team daarvoor bedanken!

Bedankt voor jullie berichtjes!
Thanks for stopping by!
Hugs Maria

7 opmerkingen:

Agnes van Hensbergen - agnesstampcards zei

Prachtig erg mooi deze tilda,mooi papier.

gr Agnes

Jolanda zei

Het is weer een mooi kaartje!

Unknown zei

wat een schatje Maria :D!

xxBetina

Josee zei

Wat een mooie, frisse kaart Maria!!!!
Gefeliciteerd met je awards, dik verdient hoor ;)

Groetjes Josee

Alina zei

een prachtige kaart, Maria, mooi papier (ik heb het ook) en super lief stempeltje! En ja, heel erg lief van Patrick, veel plezier met het magazine!
liefs, Alina

Jeanet zei

Owwwwww Maria ik vind hem superrrrrrrr gaaaaaaaaaf !! Dat stempeltje zoooo mooi !! En idd een super leuk blad , ik heb het huisje gemaakt echt een aanrader !
En heeeeeeeel erg bedankt voor de Award daar zijn we erg blij mee !
Fijn weekend !

Peet zei

Je kaart is een beauty, Maria!!!