.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

maandag 29 maart 2010

Two flowersTilda with three flowers komt uit de Hoppy Easter Collection 2010 van Magnolia (alleen heeft ze op deze kaart maar 2 flowers ...)
Het papier is van My Mind's Eye, Abbey Road en Tres Jolie.
De bloemen heb ik gemaakt met de Retro ponsen, voor de takjes heb ik de Floral punch van Nellie Snellen gebruikt en de randjes heb ik gemaakt met de Daisy edge punch van Martha Stewart.
De tekst is van Autumn Leaves en de pearls zijn van Prima en Zva Creative.Deze foto heb ik vrijdag gemaakt. De kids waren K3 aan het kijken en ik zat even te bloggen, toen Sem me ineens riep. Mama, ik ben aan het knuffelen met Karlijn. Zó lief! Natuurlijk moest ik even een foto maken, toen ik klaar was vroeg Sem of ik er genoeg had. Nadat ik met ja had geantwoord duwde hij Karlijn weg met de opmerking 'we hebben genoeg geknuffeld' ... ik moest wel even lachen, wat 'n heerlijk ventje, het spontane moment had alweer lang genoeg geduurd!

Bedankt voor jullie berichtjes!
Thanks for stopping by!

liefs Maria

5 opmerkingen:

alina zei

Hihihi, leuk zo'n een spontane moment!
Gisteren moest Stefanie haar speelkamertje opruimen, maar na drie minuten vond ze dat ze al heel erg veel had gedaan en zei tegen papa dat ze klaar was. Maar papa zei dat ze nog heel erg veel te doen had en toen zei Stefanie: ''Ik weet niet of je begrijpt dat ik maar een kind ben en zo graag wil spelen en niet opruimen!'' Natuurlijk hebben we haar een knuffel gegeven en daarna samen alles opgeruimd!

Een hele mooie kaart weer!
Liefs, Alina

Peet zei

Prachtige kaart, Maria!!! En ach, zo lief zo op de foto!!

Agnes van Hensbergen - agnesstampcards zei

Je hebt weer een prachtige kaart gemaakt hele mooi kleuren,en wat heb je toch heerlijke kids.

Gr agnes

sam zei

erg mooi kaartje en wat een lieve foto!

Josee zei

Leuke kaart Maria!!
Ik moest ook wel lachen, Sem wilde blijkbaar alleen ff op de foto en toen dat gebeurd was, mocht Karlijn weer "vertrekken"!
Wel een lieve foto ;)