.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

vrijdag 26 maart 2010

Spring Bundler and BloomTilda With Spring Bundler komt uit de Hoppy Easter Collection 2010 van Magnolia en het papier is van My Mind's Eye, Abbey Road. De bloemen en takjes heb ik gemaakt met ponsjes van Pipoos. Voor het randje heb ik de Daisy edge punch van Martha Stewart gebruikt. De tekst is van Autumn Leaves.
En de pearls en crystals zijn van Prima.En nog een nieuwe Magnolia gebruikt, Tilda With Flowing Hair uit de Hoppy Easter Collection 2010. Het papier voor deze kaart is ook van My Mind's Eye, Abbey Road. De bloemen heb ik gemaakt met de Retro ponsen en voor de takjes heb ik de Floral punch van Nellie Snellen gebruikt. Met de Daisy edge punch van Martha Stewart heb ik het randje gemaakt. De tekst is een stempel van W R Memory Keepers en de pearls zijn van Prima en Zva Creative.

Bedankt voor jullie berichtjes! Een fijne dag, helaas regent het hier ... en alvast een heel fijn weekend!

Thanks for stopping by!

Liefs Maria

5 opmerkingen:

sandra_w zei

Wat 'n schattig kaartje, Maria! Gelukkig is het hier nog droog ;-)

Fijn weekend!

San x

Agnes van Hensbergen - agnesstampcards zei

Ze zijn weer super leuk de kaartjes en wat zijn ze leuk hé de nieuwe magnolia's.

Gr agnes

Josee zei

Wat een mooie kaarten weer Maria, leuke stempels ook!!!
Fijn weekend Josee

Tiets zei

wat een mooie kaartjes weer Maria!! hier regent het ook een klein beetje.. jakkie maar goed wel lekker freubel weer toch!
Liefs Tiets

alina zei

prachtige kaartjes, Maria, schitterend papier en super mooie stempeltjes!
liefs, Alina