.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

dinsdag 2 maart 2010

Angel NewsDeze kaart heb ik gemaakt met een oudere papierlijn van October Afternoon. De stempel is van Penny Black, 'Angel News'. De bloemen en takjes heb ik gemaakt met de Floral punches van Nellie Snellen, voor de kleine bloemetjes heb ik een Retro pons gebruikt. De tekst is een stickertje van het Iris vouwen, wat ik in een ver verleden ook nog heb gedaan ... ik vond ze vorige week in één van mijn hobbydozen die op zolder staan. De pearls zijn van Prima.

Het is heerlijk weer vandaag, de kindjes kunnen eindelijk weer lekker buiten spelen! Sem en Karlijn zijn allebei echte buitenkindjes, dus ze genieten volop. Ik kijk uit naar het voorjaar en de zomer!

De operatie van mijn schoonmoeder is goed gegaan, het was haar niet tegengevallen, dus dat is fijn. De eerste opluchting kwam de dag na de operatie, toen de pleister eraf ging bij de controle zag ze in ieder geval licht! Het is nog afwachten wat uiteindelijk het resultaat is, de komende weken moet haar oog herstellen en over 3 weken moet ze terugkomen.

Nog een fijne dag!
En bedankt weer voor jullie berichtjes!
Thanks for stopping by!

Hugs Maria

4 opmerkingen:

Jeanet zei

Wat een gaaaaaaf stempeltje en een superrrrr mooi kaartje Maria ! Ja het wordt hoog tijd voor het voorjaar !

alina zei

heel erg mooi kaartje, Maria, de kleurencombinatie vind ik geweldig!
fijn dat de operatie goed is gegaan, nog heel veel sterkte en beterschap voor je schoonmoeder!
liefs, Alina

femke zei

heey maria,

het is weer een heel mooi kaartje geworden!!! en wat een lieve stempel heb je gebruikt. van mij mag het nou ook wel lente worden.

wens je schoonmoeder maar heel veel beterschap!!!

groetjes femke

Agnes van Hensbergen - agnesstampcards zei

Wat een super leuke stempel ik heb net gisteren van de nieuwe serie een aantal beren gekocht.Ik vind PB toch wle heel erg leuk.Mooi zo met de bloemen erbij.

fijn dat de operatie goed is gegaan tot nu toe.

Gr agnes