.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

woensdag 10 maart 2010

Perfect momentWat zit ze daar heerlijk tussen de bloemetjes, ik krijg er voorjaarskriebels van. Heidi among flowers is van CC Design stamps. Het papier is van October Afternoon, naast My Mind's Eye ook een groot favoriet van me. Bloemen gemaakt met de Retro ponsen en voor de takjes heb ik de Oak Leaf punch van Martha Stewart gebruikt. Pearls van Prima en Zva Creative.
De tekst is van Autumn Leaves.

Een heerlijk dagje vandaag, de zon schijnt en ik ben volop aan de freubel! Lekker aan het genieten van mijn vakantie! De kindjes zijn vandaag (en morgen) gewoon naar het kinderdagverblijf, zodat ik even de tijd en rust heb voor mezelf. Gelukkig weet ik dat ze het naar hun zin hebben, anders zou ik me wel een beetje schuldig voelen ( dat heb ik eerder ook wel gedaan hoor, maar ik kan het nu beter loslaten). Ook moeders hebben weleens tijd voor zichzelf nodig! Ik krijg er altijd weer nieuwe energie van! Dus ik geniet nog even verder en ga straks pannenkoeken bakken, want daar hadden de kindjes zin in, als je aan Sem vraagt wat wil je vanavond eten is het heel vaak pannenkoeken ... dus vanavond ga ik ze verrassen! Want ook Karlijn vind 'koeken' erg lekker! Dat wordt smullen!

Nog een fijne dag!
Liefs Maria

7 opmerkingen:

sandra_w zei

Wat 'n schattig kaartje, Maria! Lekker fleurig!
Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag...ik zie dat je goed verwend bent ;-)

San x

femke zei

heey maria,

dat is een gaaf kaartje geworden zeg!!! heel mooi papier heb je gebruikt.

groetjes femke

Agnes zei

Wat een schatje ,ik krijg er een heerlijk voorjaars gevoel bij met deze vrolijke kleuren.

Gr Agnes

Peet zei

Prachtig maria!!!

alina zei

prachtig kaartje, Maria, heel erg mooi papier!
liefs, Alina

Josee zei

Wat een lief kaartje Maria!!!!

Carole zei

This is just beautiful Maria, I love the cute pixie and the gorgeous papers you've used.
Hope you've had a nice weekend.
Hugs
Carole x