.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

zondag 23 januari 2011

SuccesDeze kaart heb ik gemaakt voor een vriend van Patrick, hij begint per 1 februari met een nieuwe baan.
Ik heb papier gebruikt van Jillibean Soup, uit de collectie Lentil Soup en een paar stukjes van Spicy Pumpkin. De randen van het papier heb ik bewerkt met de paper distresser en beinkt met Cat's eye Brown. De stempel, Edwin with Glasses, komt uit de So heavenly, travel & school Collection 2008 van Magnolia. De tekst is een Rub-on van Making Memories. En de embellishments zijn van Prima Marketing. Als je op de kaart klikt wordt hij groter.

We hebben weer 2 mijlpalen bereikt! Karlijn is sinds gisteren 2,5 jaar! En vanaf vandaag is Sem 4,5 jaar (neehee ik ben gewoon 4)! Dat half jaar erbij klinkt toch alweer een stukje ouder, het gaat veel te snel ...

Ik heb een heerlijk vooruitzicht! Namelijk een weekje vrij! Lekker genieten en hopelijk ook wat meer tijd om te freubelen. Ik heb mezelf verwend met wat nieuwe creatables van Marianne Design... ze zijn al gestanst, nu nog verwerken op kaarten!

Bedankt weer voor het langskomen en voor jullie berichtjes!
Liefs Maria

3 opmerkingen:

Marijke zei

Een heel mooi kaartje!
Wat gaat het hard he, 2,5 en 4,5!
En wat heerlijk een weekje vrij en dan ook nog nieuwe spulletjes om mee aan de gang te gaan.
Heel veel plezier Maria!

Josee zei

Een mooie kaart weer Maria!!!
Het gaat zeker hard, geniet er maar zoveel mogenlijk van en natuurlijk ook van je vrije week;)

alina zei

heel erg mooi kaartje, Maria, prachtige kleuren en een super leuke sketch!
geniet van je vrije week en veel plezier met je nieuwe spulletjes!
en ja, ik weet ook alles over veel te snel gaan, Stefanie kijkt nu ''I, Carly'', niet meer die ''kinderachtige filmpjes'', (zegt ze zelf!), ook K3 vind ze niet zo heel erg leuk meer!!!
liefs, Alina