.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

donderdag 13 januari 2011

Jarig!Het heeft even geduurd, maar hier dan weer een kaart, de eerste van het nieuwe jaar! Door 2 zieke kindjes (griep), zelf niet fit (maar gewoon doorgaan) en een verbouwing in de keuken (veel rommel, nergens bij kunnen, werklui over de vloer) kwam ik niet aan freubelen toe. Mijn inspiratie was ook ver te zoeken. Maar Sem en Karlijn zijn gelukkig weer beter en de keuken is bijna klaar. Dus weer wat tijd en rust om een kaart te maken. Voor deze kaart heb ik papier gebruikt van My Mind's Eye, uit een oudere collectie. De stempel is van Sugar Nellie, True Love, geïllustreerd door Leanne Ellis. De tekst is een Rub-on en de pearls zijn van Zva creative. Het papieren kleedje komt van Blokker.

Bedankt voor jullie berichtjes! Dat maakt het bloggen ook leuk!
Liefs Maria

2 opmerkingen:

Tiets zei

een mooi kaartje weer maria,, jeetje de kinders allebei ziek en dan de keuken enzo.... hopelijk kom je snel weer in wat rustiger vaarwater.
Liefs Tiets

Marijke zei

Een heel mooi kaartje!
Het komt altijd allemaal tegelijk he!