.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

vrijdag 5 november 2010

Prettige kerstdagen


Deze kerstkaart heb ik gemaakt met papier van the girls' paperie, uit de tinsel & twig collectie. Ik heb Nestabilities label 16 gebruikt, bestempeld met Cs0839 Clear stamp Achtergrond tekst van Marianne Design en beinkt met Cat's Eye Moss Green. De klokjes heb ik uitgesneden en er daarna een stikrandje op geborduurd. De hulstblaadjes en crystals zijn van Prima en de swirl is van Zva Creative. De tekst komt uit een stempelpakket van Kruidvat.

Ik heb de hele week niet kunnen bloggen, want vanaf zondagavond lag het internet eruit. Maandag bleek dat onze modem was gedeactiveerd. Het had te maken met onze nieuwe modem die opgestuurd zou zijn en daarom al handmatig was geactiveerd ... (normaal doe je dat pas als de nieuwe modem bij de klant is, maar in ons geval dachten ze er blijkbaar iets anders over). Na een paar keer bellen (met de 06, want de telefoon lag er ook uit ...) en na een paar dagen geduldig wachten op de nieuwe modem waren we het zat! De nieuwe modem kwam maar niet opdagen, dus hebben we woensdagmiddag vriendelijk verzocht om de oude modem weer te activeren. Ook dit verliep natuurlijk niet soepel, dus er moest gisteren weer een telefoontje achteraan en sinds vanmorgen hebben we dan eindelijk weer internet en telefoon! En ondertussen is de nieuwe modem er nog steeds niet ... maar we kunnen gelukkig weer wat doen!

Het voordeel als je geen internet hebt is wel dat je tijd overhoud voor andere dingen, want ongemerkt blijf ik altijd langer plakken achter de laptop dan de bedoeling was ... Ik heb het wel gemist (want iedere dag m'n rondje blogs en andere favoriete site's én gewoon lekker neuzen op het internet is eigenlijk wel een must)! Maar ik heb op mijn 2 vrije dagen (woensdag en donderdag) ongestoord kunnen freubelen, heerlijk! De hele tafel lag vol met kerstpapiertjes, ik heb mijn voorraad kerstkaarten lekker aangevuld en jullie zien ze hier wel voorbij komen, want ik moet ze nog op de foto zetten!

Bedankt weer voor jullie berichtjes! Altijd leuk en gezellig!
Liefs Maria

2 opmerkingen:

Marijke zei

Wat een schitterende kaart Maria! prachtig papier!
Balen joh die toestanden met dat modem. En al helemaal dat de telefoon het ook niet deed! Gelukkig kun je nu weer even spieken!

alina zei

heel erg leuk kaartje, Maria, ik ben dol op papier met muzieknoten! gelukkig hebben jullie weer Internet!
ik had me niet verontschuldigd, het was maar een antwoord voor de dames die me vragen of ik op hun blogs reacties achter wil laten of workshops wil geven en die me e-mails sturen met de vraag of ik wil uitleggen hoe ik inkleur of ik de nummers van de potloden wil toevoegen! dat was het dus!
liefs, Alina