.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

zondag 28 november 2010

Kerstkaart, ziek en de Wii

Deze kaart heb ik gemaakt met papier van October Afternoon, Good Cheer. Tilda komt uit de Fairytale collection 2010 van Magnolia. De tekst komt uit een stempelpakket van Kruidvat. En de swirls zijn van Zva Creative.

Ons kleine meisje is ziek! Ze was de hele week al niet fit. Maandagavond heeft ze overgegeven, ze voelde zich al niet lekker en met het naar bed brengen spuugde ze alles onder. Gelukkig op de vloerbedekking van haar slaapkamer en niet terwijl ze al in bed lag. Dinsdag had ze geen last meer van haar buikje, maar ze werd wel snipverkouden. En daar had ze de hele week last van. Vrijdag was ze hangerig en witjes en er volgde een slechte avond en nacht, ze klaagde over een zeer oortje. Gisteren was ze helemaal niet op haar doen. Ze heeft bijna de hele dag in haar pyama en slaapzak op de bank gehangen, lekker onder een deken. Eind van de dag knapte ze wat op. Ze sliep gelukkig ook beter, maar het was wel weer een korte nacht. Vanmorgen wilde ze weer kleertjes aan, ze speelt en eet ook weer wat meer. Maar ze is nog wel pips en niet echt fit. Een griepje!

 
Sem is ook niet helemaal fit en wat verkouden. Gisteren wilde hij nog wel even naar buiten, maar vandaag wilde hij geen kleren aan. Nu heeft Sem dus een pyamadagje, hij vindt het heerlijk! Deze foto's heb ik gisteren gemaakt, Sem vindt het heel leuk om samen te Wii-en, hij is dan ook lekker fanatiek! En als hij wint van papa is het helemaal geweldig!

Bedankt voor jullie berichtjes!
Liefs Maria

2 opmerkingen:

femke zei

heey maria,

het is een prachtige kerstkaart geworden!!!

ik wil de kinderen heel veel beterschap toewensen!!!

groetjes femke

Josee zei

Wat een mooie kaart Maria!!!
En wat zielig, Karlijn is net zo'n ziek vogeltje, hopenlijk is ze inmiddels weer opgeknapt en is nu Sem niet aan de beurt, maar dat is het "risico" van kinderen, dan lijk je vaak op een ziekenboeg, al neem je dat risico, natuurlijk, graag ;)