.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

dinsdag 16 november 2010

Kerstkrans en Sinterklaas

Voor deze kerstkaart heb ik papier gebruikt van Basic Grey, Fruitcake. De rand van het blauw/groene designpapier heb ik bewerkt met de paper distresser en beinkt met Cat's Eye Brown. Daarna heb ik de sneeuwvlokjes en stipjes gestempeld met een stempel van Kruidvat, ook de tekst komt uit dit stempelpakket. Sitting Tilda with glitter komt uit de So Jolly & Under the mistletoe collection 2009 van Magnolia.
Het ideetje voor de kerstkrans heb ik gezien in de nieuwste Cards Only, november/december 2010! Voor de takjes heb ik een Floral punch van Nellie Snellen gebruikt. De strikjes heb ik gemaakt van een lintje.
En de pearls zijn van Prima.

 
Gisteravond mochten Sem en Karlijn hun schoentje zetten!
Ze vonden het helemaal geweldig. Karlijn begrijpt er nog niet zoveel van, maar voor Sem begint Sinterklaas dit jaar meer te leven. Ze vinden het allebei leuk om er op tv naar te kijken (Kleine Klaas is favoriet), maar bij Sem op school doen ze er natuurlijk ook vanalles aan. De school is versierd, ze zingen sinterklaasliedjes en er staat een stoomboot in zijn klas. Erg leuk! En als hij nu iets ziet wat hij wil hebben dan moet mama het met stift op een papier voor sinterklaas schrijven ..., dit vind ik ook leuk mama, dat moet jij opschrijven hoor!

Sem mocht water voor het paard van Sinterklaas neerzetten en Karlijn mocht voor de suikerklontjes zorgen, want die vindt het paard ook erg lekker. Hun gezichtjes straalden! Ook hebben ze allebei een tekening gemaakt voor Sinterklaas (en het paard en zwarte piet moesten er ook bij vermeld worden van Sem). We hebben ook een liedje gezongen voor Sinterklaas. Later zong Sem het nog een keer, gooi wat in mijn schoentje, gooi wat in mijn laarsje ... mama de laars moet er ook nog bij! Haha wat slim! Dus er werd ook nog een laars bijgezet!

Ze hebben allebei goed geslapen ... En vanmorgen werden dan de kadootjes ontdekt, wat leuk die glunderende gezichtjes! Oh en het water is op en de suikerklontjes zijn ook op, die heeft paardje genomen zei Karlijn! Ze waren helemaal blij met hun nieuwe speeltjes! Later vroeg Sem nog wel en waar is mijn tekening gebleven?
Die heeft Sinterklaas meegenomen en jullie hebben van hem kadootjes gehad.
Nou dat was oké!

Bedankt voor jullie leuke, lieve en gezellige berichtjes!
Liefs Maria

6 opmerkingen:

alina zei

een super mooie kaart, Maria!
leuke foto's van Sem en Karlijn, echt enig!
liefs, Alina

sandra_w zei

Superlief kaartje, Maria! Wat 'n leuke foto's van Karlijn en Sem!

San x

Agnes van Hensbergen - agnesstampcards zei

Prachtige kaart,leuk idee met zo'n krans.Leuk hoor je sinterklaas jammer genoeg zijn ze bij mij alweer te oud maar ondanks dat vieren we nog altijd sinterklaas en genieten ze er toch altijd weer van .Maar als ik dit lees denk ik heerlijk toch die goed gelovigheid .Geniet er maar van.

groetjes Agnes

Marijke zei

Wat een schitterende kaart!!
En wat leuk die Sinterklaas pret als de kindjes nog klein zijn. Heerlijk van genieten. Die foto's spreken voor zich!

sam zei

heel mooi!

Frederike zei

Geweldig he? Bij ons stond ook een grote kom water klaar voor het paard! De dametjes waren om 7u beneden, maar waren zo lief om op ons te wachten met openmaken. We vroegen ons al af waarom Milou om de 5 minuten kwam vragen wanneer wij uit bed gingen. Heerlijk!!! Leuke foto's weer...