.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

zondag 7 november 2010

Celebrate the season


Deze kerstkaart heb ik gelift van het blog Scrappassion. Zeker de moeite waard om er eens een kijkje te nemen! Als je aan het bloggen bent kom je iedere keer weer nieuwe blogs tegen. En dat vind ik nou zo leuk aan bloggen. Rondkijken, genieten, inspiratie op doen!

Het papier wat ik heb gebruikt is van een scandinavische kerstlijn en daar hoort ook het nostalgische plaatje bij. De rand heb ik gemaakt met de Embossed Zig-Zag Punch van Martha Stewart. De hulstblaadjes en crystals zijn van Prima. Voor de sneeuwsterretjes heb ik een picture punch gebruikt. De pearls zijn van Zva Creative. De tekst is een stempel van Hampton Art. En ik heb nog wat glitters gemaakt met Stickles Diamond.

Het is weer een kaart zonder cute stempel ... ik vind ook dit soort kaarten erg leuk om te maken! Soms ben ik even uitgekeken op mijn stempels en het inkleuren. En freubel ik dus net even wat andere kaarten! Een leuke afwisseling!

Het weekend is alweer voorbij, we hebben het rustig aan gedaan. Sem heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag weer een pseudokroep-aanval gehad. Gelukkig konden we het thuis redden met de medicijnen die we voor hem hebben. Maar hij heeft het wel een aantal uurtjes flink benauwd gehad. De aanval heeft ook weer veel energie van hem gevergd. Het gaat nu weer een stuk beter, maar het duurt nog wel een paar dagen voor alle klachten weer weg zijn. Hij gaat er wel goed mee om, onze big boy!

Bedankt weer voor het langskomen en voor jullie berichtjes!
liefs Maria

4 opmerkingen:

Marijke zei

Hij is schitterend Maria! Ik vind het zo mooi, die kaartjes zonder cute stempels, maar ik heb iets teveel cuties nog liggen die ge-inkt willen worden!

femke zei

heey maria,

het is weer een prachtige kaart geworden!!!

groetjes femke

Tiets zei

Oo woww mooi zo Maria!
enne fijn dat het weer beter gaat met Sem, maar toch nog maar even rustig aan doen.
Liefs Tiets

Lia zei

schitterende kaartjes heb je weer gemaakt maria, ik hoop dat sem weer snel de oude mag zijn
lastig dat hij er steeds last van blijft houden maar wel fijn dat jullie spullen in huis hebben
liefs Lia