.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

zaterdag 21 augustus 2010

Een dochter ...Deze keer weer eens een babykaartje gemaakt, het is altijd makkelijk om er wat op voorraad te hebben! Ik heb papier gebruikt van My Mind's Eye, Lush Pink en het stukje met ruitjes is papier van SEI. Voor de grote bloem heb ik de Flower Maker Lever Craft Punch (Bees Jubilee) gebruikt. Het stempeltje is van Stamping Bella. De tekst is gemaakt met een stempeltje dat ik al heel lang heb, geen idee welk merk ... want dat staat er niet op.
De takjes heb ik gemaakt met een ponsje van Pipoos. En de pearls en swirl zijn van Zva Creative.

Sem (en wij ook) geniet (en) van het weekend, even vrij! Hij was er wel aan toe ... zo'n eerste schoolweek kost heel veel energie, alles is nieuw! Maar hij heeft het goed gedaan, we zijn trots op ons mannetje!

Woensdagmiddag (zie vorige bericht) vroeg hij rond een uur of 2 of hij naar Juf Anja mocht lopen, hij wilde naar school! Maar hij vond het ook wel oké toen hij thuis mocht blijven. Donderdagmorgen zei hij (voor de eerste keer) dat hij niet naar de basisschool wilde ... heel begrijpelijk, want hij was moe. Maar nadat hij een broodje had gegeten en was aangekleed, ging hij gewoon weer vrolijk naar juf Anja. Gistermorgen koste het afscheid wat meer moeite, ik liet hem huilend achter in de klas (en dat is echt niet leuk), maar om 12 uur kwam hij weer vrolijk naar buiten en hij had het leuk gehad!
Sem is na één week school al veranderd, zó mooi om te zien! Hij is vrolijker, rustiger, minder snel boos, hij praat hele wijze zinnen. Hij was ook echt aan een nieuwe uitdaging toe!

Ook Karlijn en ik zijn er nu aardig aan gewend dat Sem naar school gaat! Karlijn vindt het ook wel gezellig zo samen met mama thuis, ze kan zo lekker tegen me aan kruipen op de bank (zonder strijd te moeten leveren met Sem, want natuurlijk willen ze heel vaak op het dezelfde moment even bij mama op schoot). Ik vind het ook leuk om Sem naar school te brengen en weer op te halen, ik voel me een trotse moeder! En ik geniet daar best van!

Bedankt weer voor het langskomen en voor jullie berichtjes!
Ik wens jullie een heel fijn (en zonnig) weekend!

Liefs Maria

3 opmerkingen:

Betina zei

mooi kaartje Maria! En fijn dat het goed gaat met Sem op school.

xxBetina

sam zei

hele mooie kaart! altijd super als het met je kind goed gaat op school!

Marijke zei

Mooi kaartje Maria, en wat fijn dat Sem het zo naar zijn zin heeft!