.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

donderdag 26 augustus 2010

Celebrate the season


Mijn eerste kerstkaart voor dit jaar is klaar! Ik werd een beetje aangestoken door de kerstkaartjes op diverse blogs. Het is ook wel prettig om op tijd te beginnen, dan is het minder stressen aan het eind van het jaar. En het is ook wel leuk om het wat af te kunnen wisselen, dus niet alleen maar kerst, kerst en nog eens kerst ... maar ook nog de tijd hebben voor een gewone kaart. Anders heb ik (mezelf kennende ...) op een gegeven moment toch wel de balen van de kerstkaarten. En het moet wel leuk blijven om ze te maken!

Ik heb papier gebruikt van BoBunny, uit de collectie St. Nick van vorig jaar. De randjes van het designpapier heb ik bewerkt met de paper distresser en daarna beinkt met Cat's Eye Silver. Wee and stocking is een stempel van Whiff of Joy (het afdrukje kreeg ik samen met nog wat andere afdrukjes van een lieve blogvriendin). De tekst is een stempel van Hampton Art. En de pearls en swirl zijn van Zva Creative.

 
Roodkapje!
Het regende vanmorgen erg hard (en het plenst nog steeds, volgens mij wordt het niet droog vandaag). Karlijn werd door papa op de fiets naar het kinderdagverblijf gebracht, dus kreeg ze de poncho van Jip en Janneke aan. Maar onze kleine diva vond het niet leuk. Ze ging boos in een hoekje van de keuken staan en mopperde niet leuk, niet leuk! Toen Patrick een grapje maakte, draaide ze zich om en kon ze toch wel even lachen.

 
Op de uitkijk!
Dinsdag was het mooi weer, Sem en Karlijn hebben 's middags nog lekker buiten gespeeld. Toen Patrick thuiskwam werd er even gedold, hij zette ze op het dak van het speelhuisje, zo kwamen ze met hun koppies boven het muurtje uit. Ik ben snel even naar de andere kant gelopen om wat foto's te maken!

Als je op de kaart en foto's klikt worden ze groter.

Morgen is het alweer de laatste dag van de 2e schoolweek, het vliegt voorbij (en mijn vakantie vliegt dus ook om, volgende week moet ik weer aan het werk ...)! Gelukkig vindt Sem het nog steeds leuk om naar de basisschool en juf Anja te gaan. Hij doet het goed!
We zijn inmiddels ook al aardig gewend aan het schoolritme, het brengen en halen zit al helemaal in ons systeem.

Bedankt voor jullie berichtjes!
Liefs Maria

4 opmerkingen:

femke zei

heey maria,

een heel mooi kerstkaartje geworden!!! enne wat zijn die foto's weer erg leuk.

groetjes femke

Marijke zei

Wat een prachtig kerstkaartje Maria!
Fijn dat het nog steeds goed gaat met Sem op school. Dat is voor jullie ook veel prettiger als wanneer hij er met tegenzin naar toe gaat!
Hele leuke foto's ook met die koppies net boven het muurtje!
Jammer dat jouw vakantie ook al weer bijna om is, waar blijven die weken vraag ik me wel eens af!

Josee zei

Leuke kaart en leuke foto's weer Maria!!!
Fijn dat het Sem zo goed bevalt, want elke dag een huilend kind weg moeten brengen, daar zou je zelf ook niet vrolijk van worden ;)

alina zei

heel mooi kaartje, Maria, ik ben blij dat je het afdrukje leuk vond!
enige foto's, ik heb genoten! wat fijn dat alles zo goed gaat op school!
ik heb nog één week vakantie, samen met Stefanie, dan moet ik ook weer gaan werken!
liefs, Alina