.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

donderdag 5 augustus 2010

Black & BlueNog een mannenkaart gemaakt, deze is voor mijn zwager, hij is 11 augustus jarig. Ik heb papier gebruikt van Pink Paislee (Bayberry cottage collection), My Mind's Eye (Meadowlark 'Dawn') en Teresa Collins (Mr. & Mrs.). Ook hier heb ik de randjes van het designpapier bewerkt met de paper distresser en daarna beinkt met Cat's Eye Black.

Ik vond het leuk om jullie berichtjes op mijn vorige mannenkaart te lezen! Bedankt!
Want mannenkaarten blijven inderdaad moeilijk om te maken. Ik ben dus ook flink aan het stoeien geweest met de kaart hieronder... Ik heb zitten schuiven met het papier en de aankleding vond ik lastig (ik gebruik zo graag bloemetjes, takjes, pearls en swirls). Best moeilijk om er een leuk geheel van te maken ... Het is een uitdaging om het zonder 'fun' stempel te doen, maar ik heb soms gewoon zin om zo'n soort scrapkaart te maken.
Leuke ideetjes en voorbeelden genoeg, maar zelf moet ik er echt even voor gaan zitten tot ik tevreden ben. Met deze kaart had ik minder moeite, tja oefening baart kunst, dus gewoon vaker mannenkaarten maken!

Liefs Maria

5 opmerkingen:

femke zei

heey maria,

ook dit is weer een hele mooie mannenkaart geworden.

ikzelf heb ook wel de neiging om overal bloemetjes op te plakken maar ja daar houden mannen meestal niet zo van. dus embelischments uitzoeken daarvoor vind ik wel moeilijk.

groetjes femke

Marijke zei

Wow Maria, je hebt de smaak goed te pakken! Dit is ook al zo'n schitterende mannenkaart! Ik vind hem geweldig!

Josee zei

Deze is ook weer prima gelukt Maria!!!!
Een mooie kaart!!

Carole zei

Perfect sentiment card Maria.
Hope you are well - have a wonderful weekend.
Hugs
Carole x

Betina zei

gaaf Maria!!

xxBetina