.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

woensdag 18 augustus 2010

Lady TildaIk heb een kaart af! Gemaakt met papier van Basic Grey, Olivia. Lady Tilda komt uit de Fairy Tale Collection 2010 van Magnolia. De bloemen heb ik gemaakt met een medium Easy punch en een Retro pons. Voor de takjes heb ik de Oak Leaf punch van Martha Stewart gebruikt. De tekst is van Autumn Leaves. De crystals zijn van Prima en de swirls komen van Zva Creative. De sketch van de kaart heb ik gelift uit de Cards Only.

Ook de 2e schooldag ging goed, Sem vind het leuk om naar de basisschool te gaan, want daar woont juf Anja (lief hé)! Hij gaat zonder commentaar 's middags nog een keertje. De computers in de klas blijven een hot item. Als je vraagt wat hij op school heeft gedaan, dan haalt hij zijn schoudertjes op, weet ik niet ... Maar later begint hij ineens een liedje te zingen, de Hokey Pokey. Heb je die op school geleerd? Ja. En s' avonds met naar bed brengen moet ik een verhaaltje vertellen over Pietje Puk. Heeft Juf Anja daarover verteld? Ja. En zo komen we toch een beetje te weten wat Sem allemaal doet op school!

Gisteravond was hij wel moe en vanmorgen moest hij ook nog een paar keer flink gapen, het kost een hoop energie. Maar na 2 boterhammen ging Sem weer vrolijk naar school. Moet ik vandaag 1 keertje of 2 keer was zijn vraag. Ik vertelde dat hij vandaag maar 1 keertje hoeft. Vanmiddag is hij lekker vrij en samen thuis met mama! Ik ben benieuwd of hij vanmiddag na de boterham toch niet nog een keertje naar school wil of dat hij het wel even goed vindt ...

Karlijn is het intussen ook iets meer gewend dat Sem naar school is, gistermorgen vermaakte ze zich al beter. En het is natuurlijk ook wel leuk om samen met mama te zijn! Vanmorgen was ze wel een beetje verdrietig toen papa haar naar het kinderdagverblijf bracht, ze moest huilen bij het afscheid. Ze is natuurlijk zo gewend dat ze steeds samen met Sem ging. Ze zaten allebei wel op een andere groep, dus dat scheelt. Maar ze zochten elkaar wel af en toe op ... ook hier zal ze even aan moeten wennen. Toch wel sneu voor onze kleine meid. Maar ze heeft volop vriendjes en vriendinnetjes, dus dat komt vast wel goed.

Het regent alweer! Báh! Jammer hoor! Maar ik vermaak me wel, heb de nodige dingen in huis gedaan en nu even tijd voor mezelf. Met een kopje koffie aan het bloggen en zometeen lekker aan de freubel! En om 12.15 uur sta ik weer bij school!

Bedankt weer voor jullie berichtjes!!
Liefs Maria

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Papa moest ook wel een traantje laten hoor...

Agnes van Hensbergen - agnesstampcards zei

Wat een mooi kaartje ,prachtig gekleurd mooie kleuren papier.

fijn weekend,groetjes Agnes

sam zei

erg leuk kaartje!