.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

woensdag 30 juni 2010

Tilda with apple



Ik heb nog een kaart gemaakt met het papier van BoBunny, Peacock Lane. De randjes heb ik bewerkt met de paper distresser en daarna beinkt met Cat's Eye Silver. Tilda with Apple komt uit de Fairy Tale collection 2010. Ik heb hier en daar wat glitters aangebracht met Stickles Diamond. De bloemen heb ik gemaakt met een medium Easy punch en voor de takjes heb ik de Oak Leaf punch van Martha Stewart gebruikt. De pearls en swirls zijn van Zva Creative en Prima. De layout van de kaart heb ik een beetje afgekeken van 'n kaart uit het Magnolia Ink magazine.

Leuk om iedere keer jullie berichtjes te lezen, bedankt!
Succes met de warmte, ik vind het af en toe 'n beetje te ... maar gelukkig vielen er vandaag wat druppels, is het regelmatig bewolkt geweest en staat er een heel klein beetje wind. Nog een paar dagen en dan wordt het volgens de voorspelling iets aangenamer!

Liefs Maria

6 opmerkingen:

Marijke zei

Wat een lief kaartje weer Maria en wat een schitterend papier! Ik houd wel van dat paars met blauw. Hier ligt het ook te wachtten, nu moet het alleen ietsje koeler worden in huis.

Agnes van Hensbergen - agnesstampcards zei

Super mooi kaartje prachtig papier en prachtige kleuren.

Fijn weekend,gr Agnes

Lia zei

schitterende kaartjes heb je weer gemaakt en wat een leuke foto's heerlijk dat ze zo kunnen genieten in de tuin, hier zijn ze ook altijd zo lekker buiten
liefs Lia

Anoniem zei

Gorgeous card Maria, I love these papers :)
Hope you are well?
Have a wonderful weekend :)
Hugs
Carole x

Alina zei

heel leuk geworden, Maria, super mooie kleuren!
wat een prachtig verjaadagscadeau hebben de kinderen gekregen! ik heb weer genoten van de mooie foto's!
een heel fijn weekend!
liefs, Alina

Riet zei

Dit is ook een prachtig kaartje,ze blijven toch zo leuk de tilda,s
Mooi papier en kleuren.

Liefs Riet.