.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

zaterdag 3 juli 2010

Bubbling TildaIk vind het heel mooi papier, geweldige kleurencombinatie en paars is mijn favoriete kleur ... Dus ik heb nog een keer Peacock Lane van BoBunny gebruikt! En ook deze keer heb ik de randjes bewerkt met de paper distresser en daarna beinkt met Cat's Eye Silver. Bubbling Tilda komt uit de Fairy Tale Collection 2010 van Magnolia. De bloemen heb ik gemaakt met een medium Easy punch en voor de takjes heb ik de Oak Leaf punch van Martha Stewart gebruikt. De tekst is (een deel) van een Magnoliastempel. Voor de glitters heb ik Stickles Diamond gebruikt. De pearls en swirls zijn van Prima Marketing.

Eindelijk wordt het hier weer een beetje koeler! Het was gisteren en vandaag echt niet meer lekker, het was in huis ook amper nog (een beetje) koel te houden. De kindjes hebben zich de afgelopen dagen goed gehouden en ook het slapen lukte gelukkig redelijk. Maar vandaag was het te warm, ze waren op ... Gelukkig kwam vanmiddag de bewolking en vielen er af en toe wat druppels. Inmiddels hebben we wat meer regen gehad en voelt het iets frisser aan. Hopelijk koelt het vannacht nog meer af en kunnen we allemaal weer even bijkomen! Ik vind het met een graad of 25 ook een heerlijke zomer ...

Bedankt weer voor jullie lieve, leuke en gezellige berichtjes!
Nog een fijn weekend!
Liefs Maria

9 opmerkingen:

Agnes van Hensbergen - agnesstampcards zei

Ja dit is zeker heel mooi papier,je hebt weer een prachtig kaartje gemaakt.Van mij mag het ook wel wat minder met de warmte,er komt niks geen kaartje uit mijn handen.

gr Agnes

sam zei

heel mooi kaartje!!

femke zei

heey maria,

het is een prachtige kaart geworden!!! het papier is inderdaad erg mooi.

groetjes femke

Betina zei

heel mooi kaartje Maria :D!

xxBetina

Josee zei

Wat een mooie kaart weer Maria, idd heel mooi papier!!!
Hier is het inmiddels ook wat afgekoeld en dat vind ik helemaal niet erg ;)

Carole zei

Stunning card Maria - such a gorgeous Tilda and so perfectly coloured.
Have a great weekend and good luck in the world cup!
Hugs
Carole x

alina zei

Hoi Maria, heel erg mooi kaartje en weer die geweldige kleuren combinatie!
Ik vind dit weer echt niks; moet volgende week nog werken en dan heb ik vakantie, want het is een nachtmerrie als ik 's middadgs om 15.30 naar huis moet rijden, heb geen airco in de auto!
Een fijn weekend,
Liefs, Alina

Riet zei

Wat een prachtig kaartje Maria,zo leuke stempel,mooi papier en kleuren.
Wat is het vreselijk warm vind je niet?
De kinderen hebben er zeker ook last van.
Van mij mag het echt wat minder worden.
Je heb nu nergens zin in,en ik heb zoveel pijn met dit weer.
Voor jou is het wel goed voor de reuma.
Sterkte liefs Riet.x

Anoniem zei

Amiable fill someone in on and this enter helped me alot in my college assignement. Gratefulness you on your information.