.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

vrijdag 11 juni 2010

Eindelijk ...


Na bijna 3 weken niet te hebben gefröbeld, heb ik gisteravond eindelijk weer een kaart gemaakt. Voor Lisa, ons nieuwe nichtje, geboren op 5 juni. Patrick en ik hebben haar vorige week zondag al even gezien en morgenmiddag gaan we met ons viertjes kijken en kadootjes brengen. Dan neem ik ook deze kaart mee.

Ik heb papier gebruikt van My Mind's Eye. Voor de rand heb ik de Daisy edge punch van Martha Stewart gebruikt. De bloemen heb ik gemaakt met de Retro ponsen en voor de takjes heb ik een Floral punch van Nellie Snellen gebruikt. De swirls zijn van Zva Creative en de bloemenhartjes zijn van Marianne Design. De naam heb ik met een alfabet van QuicKutz gemaakt. Ik heb het idee voor de kaart uit de Cards Only gehaald.

Met mijn rug gaat het gelukkig weer een stuk beter!
Bedankt voor jullie lieve berichtjes!
Ik ben ook alweer aan het werk geweest, de eerste paar dagen viel het nog wel tegen, ben dus (eigenwijs) toch te vroeg begonnen. Maar nu is mijn rug (SI-gewricht) weer redelijk rustig en de pijn onder controle. Donderdag 24 juni moet ik weer naar de reumatoloog, dan gaan we kijken hoe ik verder kan qua medicatie, want met de medicijnen die ik nu heb red ik het niet meer om de reuma stabiel te houden. Daar baal ik best wel van, want het ging een tijd redelijk goed. Maar ik krijg weer steeds meer pijn, waardoor ik minder kan en dat is ook geen pretje. Voor mij zijn nog meer medicijnen toch wel een behoorlijke drempel, maar ze zijn er wel om de pijn en klachten leefbaar te houden. En dat is voor mijn gezin en zeker ook voor mezelf wel belangrijk. Dus ik ga voor die optie!

Een heel fijn weekend!
Ik hoop dat we nog een beetje zon te zien krijgen ...

Bedankt weer voor het langskomen!
liefs Maria

3 opmerkingen:

sam zei

gefeliciteerd met je nichtje! super mooi kaartje!

alina zei

nog gefeliciteerd met jullie nichtje, Maria, heel erg leuk kaartje heb je voor haar gemaakt!
gelukkig gaat het beter met je rug en heb je de pijn onder controle!
liefs, Alina

Agnes van Hensbergen - agnesstampcards zei

Wat een prachtig roze kaartje gefeliciteerd met jullie nichtje.

Gr Agnes