.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

vrijdag 30 april 2010

Koninginnedag! En een kaart ...Helaas is het een regenachtige Koninginnedag. Ieder jaar gaan we 's morgens naar de stad, langs de kleedjesmarkt en over de kermis. Maar omdat het weer niet echt meewerkte, hebben we maar gewoon boodschappen gedaan (hoeven we dat morgen niet meer te doen). En daarna hebben we een oranje tompouce gegeten bij mijn schoonzusje, mijn schoonouders waren er ook en even later kwam het nichtje van Patrick nog met haar gezin. Gezellig! Misschien kunnen we straks nog even naar de stad als Karlijn uit bed is. Als het niet meer regent ... want het is nog steeds niet droog buiten. Jammer hoor!Gisteren nog wat gefreubeld en net de kaart even afgemaakt.
Ik heb papier gebruikt van My Mind's Eye en de stempel is van Magnolia, Honey Tilda uit de Raising the Ceiling Collection & Right Trough My Heart Collection 2010. De bloemen en takjes heb ik gemaakt met de Floral punches van Nellie Snellen. Voor de randjes heb ik de Doily Lace punch en de Daisy edge punch van Martha Stewart gebruikt. De pearls zijn van Zva Creative en de tekst is van Autumn Leaves.

Met Karlijn gaat het gelukkig weer een stuk beter, sinds gisteren zijn er geen nieuwe waterpokken meer bijgekomen en de waterpokken die er zitten drogen mooi in en een aantal zijn al weer vertrokken. Ons kleine meisje heeft er een paar dagen veel last van gehad, vooral de jeuk was erg, auw, auw zei ze steeds. Maar ze is weer vrolijk en ondeugend! Ook eet ze weer volop en afgelopen nacht heeft ze weer heerlijk doorgeslapen! Bedankt voor jullie lieve berichtjes!

Nog een hele fijne dag!
Liefs Maria

3 opmerkingen:

Josee zei

Jammer dat koninginnedag in het water is gevallen Maria, als je een beetje naar het zuiden was afgezakt, dus hier naar Limburg, had je het lekker droog gehouden, maar met een dagje freubelen is ook niks mis ;)
Fijn dat het met Karlijn weer de goede kant opgaat.

femke zei

heey maria,

het is een prachtige kaart geworden!!! mooi papier trouwens.
ikzelf heb ook maar zitten knutselen met koninginnedag.

fijn dat het weer wat beter gaat met karlijn!!!

groetjes femke

Agnes van Hensbergen - agnesstampcards zei

Prachtig kaartje mooie warme kleuren.groetjes agnes