.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

vrijdag 16 oktober 2009

Een Award, een kleine pechvogel en nog wat foto's!Deze award heeft een paar regeltjes!
* Zeg dankjewel tegen de geefster
* Vertel 10 eerlijke dingen over jezelf
* Geef de award door aan 9 medebloggers.

Ik heb deze award gekregen van Josee en Tiets, dank je wel allebei!

10 eerlijke dingen over mezelf:

1) mijn liefste bezit is mijn gezin (ook al kan ik ze af en toe wel achter het behang plakken, ik zou ze voor geen goud willen missen)!
2) mijn grootste hobby's zijn lezen (ik verslind boeken, het liefst (medische) thrillers) én scrapkaarten maken (met stempels, vooral Magnolia's)
3) ik shop héél graag in scrapwinkels, vooral scrappapiertjes zijn favoriet
4) de zomer is mijn favoriete seizoen, ik geniet als we veel buiten kunnen zitten, dat geeft een beetje 'n vakantiegevoel
5) ik zit veel achter mijn laptop, soms iets teveel ... terwijl er eigenlijk nog genoeg dingen moeten gebeuren
6) ik ben verslaafd aan drop en chocolade, niet teveel in huis halen, anders gaat het achter elkaar op
7) ik vind het heerlijk om regelmatig een avond voor de tv te hangen, op dit moment volg ik Expeditie Robinson, al jaren mijn favoriete programma
8) ik heb er een hekel aan als mensen dingen voor mij beslissen of mij dingen op willen leggen, ik beslis zelf wel, daar ben ik oud en wijs genoeg voor ...
9) ik hou van boswandelingen en ook ga ik graag uitwaaien op het strand
10) ik hou van gezelligheid en sociale contacten (en dan bedoel ik niet die verplichte koffiebezoekjes ... want daar hou ik dus niet van), maar ik ben ook heel graag thuis met ons gezin

Ik vind het altijd heel leuk om wat meer van anderen te weten en nu weten jullie dus ook wat meer van mij ...

Ik wil deze award nog doorgeven aan Alina, Femke en Sandra, verder zie ik al op heel veel blogs deze award staan, wie hem nog niet heeft mag hem meenemen en dan natuurlijk ook even 10 eerlijke dingen over jezelf vertellen hé ...Sem is begin van de week 2 x gevallen en beide keren heeft hij zijn gezicht bezeerd. Kleine pechvogel!

Nog wat foto's van Sem en Karlijn, ze hebben vanmorgen lekker buiten gespeeld! En de kids kijken graag naar de kleine televisie, Karlijn vindt het leuk om op het stoeltje van Sem te zitten. En Sem wilde in de tent naar Dora kijken, ik heb een tent gemaakt van de kinderstoel van Karlijn.

 


Ik hoop morgen weer een kaart op mijn blog te zetten, deze week kwam het er niet van om een kaart af te maken. Ik had af en toe wel even tijd om te freubelen, maar de puf ontbrak gewoon ... en als ik zelfs geen freubelzin heb ... Ik loop al een aantal dagen op mijn tenen, erg moe, de vele gebroken nachten van de afgelopen tijd breken me 'n beetje op. Sem heeft nadat hij in het ziekenhuis is geweest in al die weken nog maar een paar nachten doorgeslapen. Het heeft echt veel impact gehad, want voor die tijd ging het slapen zo goed. Maar ook Karlijn houdt ons al een tijdje bijna iedere nacht een paar uur wakker. Gelukkig gaat het bij beide kindjes de laatste paar nachten wel weer de goede kant op. Hopelijk slapen wij dus binnenkort ook weer wat beter en vooral meer uurtjes!

Bedankt voor het langskomen en voor jullie berichtjes!
Thanks for stopping by!

Hugs Maria

5 opmerkingen:

Josee zei

Leuk Maria, nu weten we weer iets meer van elkaar ;)
Wat een pechvogel is Sem, hij staat er mooi gekleurd op, maar het zal niet de eerste keer en zeker niet de laatste keer zijn, dat hij is gevallen.
Leuke foto's weer!!!!

Groetjes Josee

alina zei

dank je wel, Maria, leuk dat je aan mij denkt!
prachtige foto's, maar wat erg voor Sem!
hier heb je nog een pechvogel, woensdag werd ik door twee fietsers aangereden, ik had Stefanie net naar school gebracht achter op mijn fiets en op de terugweg heb ik het ongelukje gehad! gelukkig niks gebroken, maar ik heb overal pijn, want ik ben heel erg gevallen!
ik zal de award op mijn blog zetten, dit weekend maak ik er tijd voor!
liefs, Alina

sandra_w zei

Dank je wel Maria! Sem staat er weer mooi gekleurd op....Wat een pechvogel. Hopelijk kunnen jullie weer gauw doorslapen ;)

San x

Maria zei

Oh Alina, je zult behoorlijk geschrokken zijn! Nog een geluk dat je Stefanie al had weggebracht. En helemaal een geluk dat het niet ernstig is. Maar je zal helemaal beurs zijn, wat naar dat je overal pijn hebt. Rustig aan doen dus maar ;) Sterkte en beterschap! En een dikke knuffel!
Liefs Maria

femke zei

heey maria,

bedankt voor de award!!!

groetjes femke