.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

zondag 25 oktober 2009

No limitsVandaag eindelijk even tijd en puf om deze Halloweenkaart af te maken! Het was een drukke week, ivm de herfstvakantie hadden we de vakantie-bso. Ik heb deze week dus ook weer wat extra uurtjes gewerkt. Het was een leuke week, maar ik was ook blij toen ik donderdagmiddag weekend had! De hele week al niet fit, grieperig en snipverkouden (samen met het hele gezin). Ik voel me nog niet helemaal top, maar gelukkig wel weer een stukje beter!

Het papier wat ik heb gebruikt is van Basic Grey, Eerie. De stempel is van Magnolia, So Spooky Tilda uit de So Spooky Collection 2009. De sketch is van Friday Sketchers #74. De bloemen heb ik gemaakt met een pons van Martha Stewart, Cornflower. Deze heb ik gistermiddag gekocht bij Scrappoint, daar was een demonstratie met de ponsen van Martha Stewart. En omdat ik wel heel graag zo'n pons wilde hebben, ben ik maar gaan kijken ... Ik ging voor Doily Lace, maar bij het zien van al die ponsen, kon ik niet kiezen, dus Embossed Zig-Zag viel ook nog in mijn mandje (samen met nog wat stempeltjes en papier)! Ik heb mezelf dus even verwend, heerlijk! Voor de hartjes van de bloemen heb ik meeldraden en pearls van Joy Craft gebruikt. De tekst is van Creative cafe.Deze week was Karlijn de pechvogel! Ze viel met haar gezichtje op een duploblokje, gelukkig net naast haar oogje!

 


En nog een paar leuke foto's van Sem en Karlijn! Sem bouwt heel graag met duplo, hij kan dan zo lekker bezig zijn. Vrijdag zocht hij een blokje, maar dat kon hij niet zo snel vinden, dus dan de box maar op de kop ... en na het bouwen even languit liggen om uit te rusten! Karlijn is dol op chipjes! En op klimmen en klauteren, de kleine clown!

Bedankt voor het langskomen en voor jullie berichtjes! Daar ben ik iedere keer weer heel blij mee!

Thanks for stopping by!
Hugs Maria

8 opmerkingen:

agnes zei

Wat een super leuk halloween kaartje.
Gr Agnes

Marley zei

Hoi Maria,
Wat een super gaaf halloween kaartje heb je gemaakt, helemaal leuk! Fijn om te horen dat het al iets beter met je gaat. Leuke foto's heb je ook geplaats en wat een sneu gezicht zo, dat ze op een duplo blokje is gevallen!
Nog een fijne zondag.
xMarley

Lia zei

schitterend kaartje en wat een leuke foto's weer,

alina zei

oh, Maria, weer een ongelukje, geef Karlijn en Sem twee dikke knuffels van Stefanie! geweldige foto's weer, maar ik krijg kippenvel als ik het wondje zo dicht bij haar oogje zie!!!!!
mooi kaartje, leuke bloemen, ik ken die pons niet!
liefs, Alina

femke zei

heey maria,

dat is een heel gaaf halloweenkaartje geworden!!! de bloemenpons ziet er heel leuk uit.

groetjes femke

Josee zei

Wat een leuke kaart weer Maria !!!!!
Wat sneu voor Karlijn, hopenlijk viel de pijn mee.
Zo zie je maar weer, zelfs een Duploblokje is niet te vertrouwen ;)
Groetjes Josee

sandra_w zei

Superleuk kaartje en wat zijn het weer een leuke foto's!

San x

Jolanda zei

Leuk kaartje Maria! Arme Karlijn, maar zo te zien kan ze nog lachen