.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

zaterdag 3 oktober 2009

Be merry and brightEn weer 3 kerstkaarten klaar! Ik snijd er gewoon een paar met hetzelfde papier ... dan zoek ik er gelijk alles bij en dan maak ik de kaarten achter elkaar af. Dat werkt sneller dan voor ieder kaartje eerst alles op moeten zoeken. In het geval van de kerstkaarten wel prettig, groeit mijn voorraadje harder en hoef ik straks minder te stressen! Gisteren tussendoor de afdrukjes ingekleurd en gisteravond de kaarten afgemaakt.

Het papier is van Heidi Grace, Christmas. Mooi papier, met leuke kleurtjes! Net even wat anders... De teksten zitten op één van de designvellen. Stempels van Magnolia, Tilda with Dalecarlia Biggin uit de Christmas Collection 2008 heb ik gemaskeerd met the Stock uit de Halloween & Autumn Collection 2008. Een stempel van Rachelle Anne Miller en een stempel van High Hopes ( dacht ik, ik heb het afdrukje een keer gekregen ...) Bloemen, blaadjes, Pearls en Crystals van Prima, decorative pearls van Joy Craft, Stickles Diamond en Silver. En Sparkles glitter glue Pink.

Een fijn weekend!
Thanks for stopping by!

Hugs Maria

6 opmerkingen:

Jolanda zei

Het zijn weer leuke kaartjes Maria. Ik moet er nog aan beginnen.... Komt vanzelf wel, ik verstuur toch heel weinig zelfgemaakte kerstkaarten

Betina zei

supers Maria :D!ik moet er ook weer nodig mee aan slag!

xxBetina

Josee zei

Wat een leuke kaarten weer Maria :D!

Groetjes Josee

sam zei

hele leuke kaartjes weer! mooie kleuren ook! groetjes sam

alina zei

mooie kaartjes, Maria, leuke stempels! de onderste kaart is mijn favoriet, ik heb de sketch onthouden, hihihi, weer een hele mooie!
liefs, Alina

femke zei

heey maria,

dat zijn weer mooie kaartjes geworden!!! handig om meteen meerdere kaartjes te maken als je met 1 bepaalde lijn bezig bent.

groetjes femke