.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

maandag 3 augustus 2009

Taart & kadootjesIk ben lekker met mijn nieuwe Magnoliastempels aan het spelen geweest! Er liggen 2 kaartjes in de maak ... maar gisteren ben ik eerst een kaartje gaan maken voor het dochtertje van een vriendin. Want zij wordt woensdag 1 jaar! Het papier is van Basic Grey, June Bug, ik vond dit wel hele leuke kleurtjes voor een klein meisje! Ik heb Berry Tilda gebruikt, uit de Magnolia Lazy Summer Day's stamp collection 2009. En de tekst is een stempel van Marianne Design.

En nog een foto van Sem en Karlijn! Sem wilde zijn zusje graag vasthouden, mag ik? vraagt hij dan lief! Ze hebben allebei dikke pret! Echt genieten om ze zo samen te zien! Ik ben trots!Het is echt te merken dat het vakantietijd is, het is rustig op de blogjes! Voor ons zit de vakantie er alweer bijna op ... vandaag nog even genieten en morgen mag ik weer aan het werk. De twee weken zijn voorbij gevlogen, jammer dat het zo snel gaat! Helaas was het niet elke dag mooi weer, maar we hebben ons wel vermaakt, dagjes uit geweest, leuke dingen gedaan en vooral de laatste dagen nog kunnen genieten van de zon. En de komende dagen wordt het weer alleen maar mooier ... en warmer! Daar kunnen we op de vakantie-bso ook van genieten, leuk voor de kinderen, want de programma's worden er wel op aangepast, dus ook spelletjes met water! En ijsjes eten! We draaien nog 3 weken vakantie-bso, ik werk dan ook wat meer uren. Daarna beginnen de scholen weer en dus ook weer de normale werktijden. Van het najaar nemen we nog een kleine vakantie, dus daar kunnen we alvast naar uit gaan kijken.

Nog een fijne dag/fijne vakantie!
Bedankt voor jullie bezoekjes en berichtjes!
Liefs Maria

4 opmerkingen:

Josee zei

Wowww, wat een leuke vrolijke kaart Maria :D!
Ook weer een leuke foto, je ziet aan Sem dat hij veel buiten gespeeld heeft, hij heeft zo'n lekker gezonde toet ;)

femke zei

heey maria,

dat is een heel mooi kaartje geworden!!! vind de foto ook weer super.

groetjes femke

Riet zei

Wowwww Maria,wat een schitterend fleurig kaartje,prachtig papier en stempel.
En die twee van jou zijn zo lief,geniet er maar lekker van meis.

Liefs Riet.

Peet zei

Wat een heerlijk vrolijk kaartje, maria!!
Prachtige foto!!!