.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

maandag 31 augustus 2009

Je bent jarigZaterdag was ik aan het freubelen, met de 2 kaarten die er nog lagen. Tot ik me ineens bedacht dat ik nog geen kaartje had voor het zoontje van een vriendin. Hij wordt woensdag 5 jaar! Ik heb dus gisteren eerst maar een kaart voor hem gemaakt. Met papier van My Mind's Eye, Bloom & Grow. Ik vind dit een hele mooie lijn en dus ook geschikt voor een jongenskaart ... ideaal die dubbelzijdige vellen, er zitten altijd wel wat ruitjes, streepjes, stipjes en effen vellen bij! De stempels zijn van Magnolia, Edwin with Bike en Pier Background uit de Lazy Summer Day's Collection 2009. De tekst is van Aud Design.

Met Sem gaat het iedere dag wat beter! Hij krijgt iedere dag weer wat meer energie, weer wat meer zin om te spelen en weer wat meer zin om te eten. Maar hij is nog lang niet de oude. Snel moe, hij hangt nog veel op de bank of bij ons op schoot en hij ziet er iedere keer nog zo witjes uit. En we merken aan hem dat hij op zijn manier bezig is om één en ander te verwerken. Maar we gaan in ieder geval de goede kant op!

Bedankt voor het langskomen en ik vind het heel lief, leuk en gezellig dat jullie steeds een berichtje achterlaten!

Thanks for stopping by!
Hugs Maria

5 opmerkingen:

alina zei

een prachtige kaart, Maria, super mooie kleuren!
wat fijn dat het beter gaat met Sem en ik begrijp dat hij tijd nodig heeft om alles te verwerken na zoveel te hebben meegemaakt! ik hoop dat dit ook snel achter de rug is!
een hele dikke knuffel, maar ook voor Karlijntje, van Stefanie!
liefs, Alina

Anoniem zei

really cool card Maria...love Edwin on his bike!
Fabulous layout and papers.
Sorry for my lack of visits. I've had a virus/infection on my compuer and have been unable to leave comments on Blogger blogs. It's all fixed now.
Have a grea week.
Hugs
Carole x

sandra_w zei

Wat 'n leuke kaart, Maria! Ik ben ff terug gaan lezen en meid wat zullen jullie geschrokken zijn...Ik hoop dat Sem weer gauw de oude is.
Mijn dochter (23) heeft vanaf haar derde jaar ook pseudo-kroep aanvallen gehad. Vanaf haar vijfde was het zomaar over en nooit geen last meer gehad. Ik hoop dat dit voor Sem ook zo mag wezen ;)

San x

Josee zei

Een leuke kaart Maria!!!!
Fijn dat het weer de goede kant opgaat met Sem, maar het zal er best wel "ingehakt" hebben!!

Riet zei

Schitterende kaart Maria,wat zijn ze toch lief de magnolia met dat fiestje,ik heb ze ook.
Mooi papier en kleuren.

Liefs Riet.