.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

zaterdag 26 juli 2008

Thuis!

Karlijn en ik zijn thuis! Patrick heeft ons vanmorgen opgehaald. Heerlijk om weer thuis te zijn bij mijn 2 mannen! Sem doet het goed en komt af en toe even kijken bij Karlijn, verder laten we hem gewoon lekker rondhobbelen. Hij is blij dat mama er weer is. Karlijn is een heel lief en tevreden meisje, zo'n mooi en heerlijk klein dametje, zo bijzonder en zo genieten!! Met mij gaat het goed, na 2 pittige dagen begon ik me met de dag weer beter te voelen. Nu thuis lekker verder bijkomen, rustig aan doen en me laten verwennen. Een keizersnee is natuurlijk toch niet niks. We hebben nog t/m dinsdag kraamhulp, dus dat is wel fijn.

Bedankt voor jullie berichtjes!!

Ik zal snel weer een fotootje van Karlijn laten zien!
Groetjes Maria

8 opmerkingen:

Josee zei

Fijn dat je weer thuis bent Maria, nu wordt het pas echt genieten en dat moet je dan ook vooral doen, zeker zolang de kraamhulp er nog is,want een keizersnee is zeker niet niks, laat je maar lekker verwennen, dat is dik verdient.
Wat zal Sem bij zijn met zijn kleine zus, het is natuurlijk voor hem, ook heel erg wennen, nu hij niet meer de "enigst'is ;)

Jeanet zei

Heerlijk dat jullie weer thuis zijn lekker in je eigen bed , geniet er maar lekker van zxolang de kraamhulp er nog is !!
Fijn weekend !

Tiets zei

wat heerlijk om nu verder thuis te genieten van je rijkdommen... Ik wens je nog een fijne kraamtijd toe hoor en al het geluk met de kleine!

femke zei

heey maria,

fijn dat je thuis bent zeg!!! zo voel je je vast snel weer wat beter denk ik zo!!! geniet er nou ook nog ff van dat je nog kraamhulp hebt.

groetjes femke

Riet zei

gefeliciteerd Maria met je dochter.
fijn dat je weer thuis bent .rust lekker uit en geniet er vooral van
veel liefs Riet.

Marijke zei

Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie dochter!!!!
Fijn dat alles goed gaat en je weer lekker thuis bent!Geniet maar lekker van de kraamhulp en daarna rustig aan, want een keizersnee is niet niks!

Ik heb je genomineerd op mijn blog!

Alina zei

Fijn dat jullie al thuis zijn en dat alles goed gaat, Maria!
Op mijn blog heb je ook een award, veel plezier ermee!
Lieve groetjes, Alina

Maria zei

Bedankt allemaal voor jullie lieve berichtjes!! Het gaat goed en thuis zijn is het fijnste wat er is!