.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

donderdag 31 juli 2008

Foto's!

Gisteren was onze eerste dag zonder de kraamhulp en het is heel goed gegaan. Karlijn is zo'n tevreden meisje! De dag was lekker relaxt (behalve wat dwarse buitjes van Sem, hij is af en toe nog wel wat jaloers, maar dat begrijpen we best en verder doet hij het heel goed, hij is ook nieuwsgierig naar Karlijn en komt toch regelmatig even kijken). We hebben ook genoten van het mooie weer en het was heerlijk om met z'n viertjes te zijn!

Ik ben vandaag voor het eerst de hele dag alleen met Karlijn! Patrick is gaan werken, omdat Sem vandaag toch op het kinderdagverblijf zit. De dagen dat Sem thuis is, is Patrick er ook, in ieder geval deze week en volgende week. Zodat ik het nog wat rustig aan kan doen. Het gaat goed, ik heb Karlijn vanmorgen in badje gedaan en nu ligt ze met een vol buikje tevreden te slapen. Echt genieten!!

Nog een paar foto's die ik met jullie wil delen als trotse moeder!

Deze foto's zijn van het weekend gemaakt!En deze foto's zijn gisteren gemaakt!

Een fijne en zonnige dag!

22 opmerkingen:

Tiets zei

wat een prachtige foto's Sem is reuze trots op zijn zusje!

Maria zei

Dank je wel Tiets!! Ja af en toe is hij wat jaloers, maar heel begrijpelijk, hij moet nu toch ineens de aandacht delen en dat valt niet altijd mee. Maar hij is ook heel lief en zoekt Karlijn wel steeds op, om even te kijken, om haar neusje, handje of voetje aan te raken en hij staat er dan ook met een brede glimlach, zo lief!!

Marijke zei

Prachtige foto's Maria!! Wat leuk dat Sem toch iedere keer even bij zijn zusje komt kijken. En een beetje jalours...ach dat zal vanzelf wel minder worden als hij merkt dat jullie van alle 2 even veel houden!
Fijn ook dat Patrick de aankomende twee weken nog kan bijspringen als "kraamhulp". Scheelt voor jou toch een hoop en kun je rustig wennen aan het nieuwe ritme.

sandra_w zei

Wat een leuke foto's, Maria! Je bent terecht een trotse moeder met twee van die schatten ;)

xx Sandra

femke zei

heey maria,

wat een lieve foto's zeg. leuk dat sem toch regelmatig naar zijn zusje komt kijken.

groetjes femke

Riet zei

wat schattig Maria wat een knap meisje .
en ja voor Sem is het heel wat hoor pa en ma delen met zo klein mensje.
geniet maar heerlijk meisje want ze zijn zo weer groot.
veel liefs Riet

Jolanda zei

Leuke foto's Maria! Het prinsesje op de troon. Ze ligt er lekker tevreden bij. Voor Sem zal het inderdaad ook wel moeilijk zijn dat hij zijn aandacht delen moet.

Josee zei

Wat een leuke foto's Maria, daar kun je zeker trots op zijn en dat Sem zo nu en dan een beetje jaloers is, lijkt me een heel natuurlijk iets, want hij moet nu natuurlijk de aandacht delen, dus voor hem ook vreemd ;)

Lia zei

wat een schitterende foto's wat is ze lieffff en ook Sem is zo'n parmantig ventje

Maria zei

Dank je wel Marijke! Het is idd heel fijn dat Patrick thuis kan zijn op de drukkere dagen. Zeker nu Sem, heel begrijpelijk, toch wat meer aandacht vraagt. En ik mag hem absoluut nog niet tillen ivm de keizersnee, ook wel wat lastig soms. En zodra Sem wat meer gewend is aan het nieuwe en aan Karlijn, dan zal hij zeker wel weer rustiger worden.

Bedankt voor je prachtige kaart, hij kwam vandaag met de post!!

Maria zei

Dank je wel Sandra! Ik voel me heel rijk!!

Maria zei

Hai Femke, dank je wel! Is idd leuk en ook wel vertederend hoor!

Maria zei

Dank je wel Riet! Genieten doen we volop! En ja Sem is toch 2 jaar alleen geweest en nu de aandacht delen valt niet mee, heel begrijpelijk dat hij wat jaloers is, komt vanzelf wel weer goed!

Maria zei

Dank je wel Jolanda! Het is idd een prinsesje! Voor Sem is er best wat verandert en dat hij zo reageert is ook heel begrijpelijk, het heeft even tijd nodig. Hij hangt ook erg aan Patrick, ik was natuurlijk toch een paar dagen in het zhk, maar hij begint wel weer steeds meer naar me toe te trekken.

Maria zei

Dank je wel Josee! We begrijpen heel goed dat Sem zo reageert, ik kan het me ook goed voorstellen, het is niet niks ineens een baby in huis en dan idd ook nog de aandacht te moeten delen. Komt vanzelf wel goed.

Maria zei

Dank je wel Lia! Karlijn is zo lief en tevreden, een heerlijk meisje! En Sem is echt een grote broer!

sam zei

erg leuke mooie foto's!!

Jenine zei

Hoiiii Maria,

Ben eindelijk weer eens wat andere blogjes gaan bezoeken, kon na de vakantie wat slecht op gang komen daarmee, haha..

Maar heb net ff uitgebreid je blog gelezen!! Van harte gefeliciteerd met de geboorte van Karlijn!!
Wat een super leuke foto's, en wat een lieve meid zeg!!

Geniet er maar heel veel van!

Groetjes, Jenine

Maria zei

Dank je wel Sam!!

Maria zei

Hoi Jenine,

dat kan ik me wel voorstellen, je was helemaal in love ;) En natuurlijk aan het nagenieten van Zweden!

Dank je wel voor je felicitaties! Karlijn is idd heel lief en we genieten volop!

Groetjes Maria

daantje zei

van harte proficiat met de geboorte van jullie dochter. wat een mooi kindje zeg.
Geniet ervan.
Groetjes
Daantje

Maria zei

Dank je wel Daantje!! Genieten doen we zeker!