.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

dinsdag 29 juli 2008

Karlijn!

De kraamverzorgster was vandaag voor het laatst, nu moeten we het zelf gaan doen. Maar dat gaat zeker lukken! Na het verblijf in het ziekenhuis en 4 dagen kraamhulp thuis, vind ik het nu ook wel fijn om heerlijk met z'n viertjes te zijn! Karlijn doet het heel goed! Ik geniet zo ontzettend van haar, ik zit echt op een roze wolk! Een heerlijk gevoel! En ik voel me goed, ik merk dat ik me iedere dag weer wat fitter en sterker voel en dat ik ook iedere dag weer wat meer kan. Maar ik doe het voorlopig nog wel een beetje rustig aan, want dat is me wel op het hart gedrukt. En ook Sem doet het goed, af en toe vind hij het maar niks dat Patrick of ik met Karlijn op schoot zitten, maar hij komt ook regelmatig even kijken of kruipt toch ook even stiekum bij ons op de bank en moet dan even de voetjes van Karlijn aanraken, vertederend! En iedere morgen als Sem uit bed komt, moet hij eerst bij Karlijn kijken. Even kijken of ze er nog is ... Dan staat hij voor haar bedje met een big smile en als hij haar neusje heeft aangeraakt, is het moment voorbij en gaat hij over tot de orde van de dag. Wat zijn we rijk met ons koningskoppel!

En dan nu nog wat foto's!Deze foto's zijn allemaal gemaakt in het ziekenhuis. De foto's van thuis staan nog op de camera, daar laat ik er de volgende keer wel wat van zien!

Bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer!
Groetjes Maria

13 opmerkingen:

Riet zei

wauww Maria dat geloof ik graag dat je op die roze wolk zit .
blijf lekker zitten en geniet van elke seconde. hou je rustig hoor .
en wat heb je een knappe dochter op de wereld gebracht.
geniet maar heerlijk met ze viertjes.
dikke knuffel allemaal.
Riet.

femke zei

heey maria,

wat een pracht van een dochter heb je gekregen. echt een schatje hoor!!! fijn dat je nu even met je viertjes kan genieten.

groetjes femke

Jolanda zei

Wat een schatje! Lekker dat jullie nu met zijn viertjes kunnen genieten. Zal misschien wel even vreemd zijn zonder kraamhulp, maar ook wel weer lekker. Leuk dat Sem zo apetrots is op zijn kleine zusje! Leuke foto's!

Josee zei

Wowwww, wat een leuke fto's Maria!!!
Geniet maar lekker van die roze wolk, dat is dik verdient, want een keizersnee is natuurlijk niet niks.ennu...... vergis ik me, of lijkt Karlijn idd op Sem, toen die pas geboren was?

Marijke zei

Ooohh wat een schatje is het Maria!!! Fijn dat jullie nu weer lekker met zijn 4tjes zijn. Een kraamhulp is fijn, maar zo met je gezinnetje alleen is denk ik nog fijner! Dat Sem ook erg trots is op zijn kleine zusje kan ik me wel voorstellen.
Geniet er maar van en doe lekker rustig aan!

Jeanet zei

Wat een heerlijk grietje zeg en wat fijn dat het alweer zo goed gaat , geniet nog maar lekker van de roze wolk !!

Maria zei

Bedankt allemaal voor jullie berichtjes! Ik zit als trotse moeder te stralen van alle complimentjes over Karlijn! Onze eerste dag met z'n viertjes gaat goed, lekker relaxt en genieten!!

Josee, je vergist je niet hoor ;) Karlijn lijkt idd veel op Sem, we zagen het gelijk na de geboorte al. Zo mooi!!

Anoniem zei

Oh..ohhh.. Oooohh.. Maria, ze is een schatje! ben zo blij voor jullie, een gezond kindje en ook nog een meisje en de naam die jullie hebben gekozen is geweldig!! Geniet van ieder moment! en gefeliciteerd hoor :D

Dikke knuffels..
Marlene x

Maria zei

Dank je wel Marlene voor je lieve berichtje en je felicitatie!! Genieten doen we volop, het is echt een roze wolk! Zo bijzonder!

Liefs Maria

Peet zei

ohhh, wat mooi Maria!
Van Harte Gefeliciteerd met de geboorte jullie dochtertje

Maria zei

Dank je wel Peet!!

hildedewilde zei

wat een dotje maria,
je maakt niet allen mooie kaartjes maar ook nog eens mooie kinderen.
harstikke gefeliciteerd en geniet ervan!!!
gr.hilde

Maria zei

Dank je wel Hilde! Een groot compliment hoor! Genieten doen we zeker!

groetjes Maria