.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

donderdag 14 juli 2011

Baby boy en fluoriserend roze gips!


Hier is dan weer een kaart! Ik heb iets minder tijd om te freubelen en om achter de laptop te zitten nu Sem vakantie heeft.
De dagen worden toch wat anders ingedeeld, Karlijn moest best wel even wennen dat Sem nu ook thuis is. Toch anders als alleen met mama of papa. Maar natuurlijk kunnen ze nu ook lekker samen spelen. En we doen ook andere leuke dingen.

En als je dan eindelijk een kaart af hebt, dan doet internet het niet ... de laatste tijd ligt het er regelmatig even uit, balen! Ik heb de foto deze keer maar binnen genomen, het regent aan één stuk door ... waar is de zomer? Klikken op de kaart = groter!

Gebruikte materialen:
Linnenkarton met structuur van hobbykarton.nl
Bazzill Cardstock - Kraft paper
Designpapier van Magnolia
Vintageplaatje van internet
Creatable Lr0159 van Marianne Design
Stempelsets van Marianne Design
Crystals van KaisercraftKarlijn heeft maandag nieuw gips gekregen. Het andere gips begon te schuiven, maandagmorgen was ze bij het wakker worden haar handje kwijt, die zat verstopt in het gips. Gelukkig hadden we al een afspraak staan op de gipspoli ... De chirurg heeft naar de foto's gekeken, het was een stabiele breuk, dus dat geneest zonder problemen. Het nieuwe gips moest er nog 2 weken om, maandag 25 juli moeten we weer naar de gipspoli. Als het goed is, mag dan het gips eraf. Karlijn hoefde de mitella niet meer om, ze mocht doen wat ze met haar armpje kon. Daar was ze wel blij mee! En ze mocht een kleurtje uitkiezen, dat werd natuurlijk fluoriserend roze, want dat is voor de meisjes! Ze was super trots!


Op de terugweg naar huis viel ze in slaap, van vermoeidheid. Weer heel wat indrukken in het ziekenhuis en het oude gips van haar armpje halen was ook wel gevoelig, ze vertrok haar gezichtje, maar heeft niet gehuild, stoere meid! Ik heb haar thuis zo uit de auto getild en op de bank neergelegd, daar bleef ze lekker nog een tijdje slapen! Klikken op de foto = groter!

Karlijn doet het verder heel goed, ze redt zich prima met het gips.
Voor het douchen pakken we haar armpje helemaal in, dat vindt ze heel leuk.
Alleen het slapen lukt nog steeds niet zo goed, het inslapen kost moeite en ze wordt iedere nacht wakker, omdat haar armpje dan in de weg ligt. Het hoort er allemaal even bij ...

Bedankt weer voor jullie berichtjes!
Ik vind het heel leuk dat jullie die steeds achterlaten! Ik lees ze met plezier!
Liefs Maria

4 opmerkingen:

Alina zei

leuke kaart, Maria!
ik hoop dat die twee weken snel voorbij zijn en Karlijntje weer lekker kan slapen!
en ja, waar blijft die zomer, vraag ik me ook af! vreselijk weer!
liefs, Alina

femke zei

heey maria,

het is een heel mooi kaartje geworden!!!

stoere meid hoor die karlijn. ik hoop dat ze snel weer wat beter slaapt.

ach ik knutsel liever met dit weer dan met 30 graden maar aan de andere kant kon je hier afgelopen dinsdag bijna op straat zwemmen en dat is dan ook wel meteen het andere uiterste.

groetjes femke

sandra_w zei

Schattige kaart, Maria! Hopelijk gaan de twee weken snel voorbij...En tja de zomer is ver te zoeken...de herfst doet al vroeg zijn intrede ;-)

San x

Unknown zei

een mooi kaartje Maria!! Tja het weer blijft jammer idd, ik wil ook zon!!!

xxBetina