.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

zondag 24 juli 2011

Dierentuin Emmen met de Zoo detective


Het was duidelijk te zien waar er feest was, de partyzone was goed aangegeven!
Sem en Karlijn vonden het geweldig! Ze genoten van alle extra aandacht!
Karlijn kreeg als één van de kadootjes een echte prinsessenjurk, daar was ze zo blij mee!
Ze ging de jurk gelijk knuffelen en toen moest hij natuurlijk aan! En dan nog even als prinsesje van de glijbaan!
Sem zat te smullen van zijn Tom & Jerry taart! Hij vond het zo lekker, dat hij wel een paar keer vroeg of we nog meer taart hadden! Hij heeft nog nooit zoveel taart gegeten als op zijn 5e verjaardag! Klikken op de foto's = groter!
Zaterdag, op Sem's verjaardag, zijn we naar de dierentuin in Emmen geweest! Dat was één van zijn wensen, naar de dierentuin. Ondanks de slechte weersvoorspellingen hebben we, door even buienrader te checken, toch de gok genomen om te gaan.
En we hebben het goed getroffen, op een heel klein miezerbuitje na, hebben we het droog gehouden en zelfs nog zon gehad!
Het was een mooie dag en natuurlijk hebben we volop genoten! Sem en Karlijn vonden de dieren geweldig! Vooral de babyolifant en de kleine aapjes! Maar ook de giraffe's kregen volop de aandacht en één giraffe kwam zo dichtbij dat Sem hem nog wat te eten kon geven, stoer hoor! En het voederen en de show bij de zeeleeuwen vond Sem ook erg leuk, vooral toen één van de zeeleeuwen een koprol maakte in het water! Natuurlijk werd er ook lekker gespeeld in de dierentuin, eerst buiten en later zijn we naar speelexpeditie Yucatán geweest! Dat was een heel leuk avontuur! En een hele leuke verjaardag! Sem zei wel een paar keer tegen ons dat hij het erg leuk vond bij de dieren! Dat was ook duidelijk te merken! En Karlijn vertelde hele verhalen!
Twee stralende gezichtjes, zo mooi! Klikken op de foto's = groter!


Karlijn als Zoo detective!
Ontdek waar de schat ligt. Weet jij waar de schat ligt? Kom dan naar het park.
Geef jouw locatie aan op de plattegrond die je bij de ingang krijgt en lever die in bij de Zooshop.
Als je het goed hebt maak je kans op een avontuurlijke familiereis naar Afrika!*

De kinderen mochten met een politiepet op de foto, maar Sem wilde niet.
Karlijn riep gelijk, maar ik wil wel en ze deed het ook gewoon! 'n Geweldige foto! Klikken = groter!

Bedankt voor jullie felicitaties en leuke berichtjes!
Het waren twee geslaagde verjaardagen!
En een leuk begin van onze vakantie! Ja, we hebben nu eindelijk vakantie, heerlijk!!
We gaan natuurlijk nog meer leuke dingen doen!
Tussendoor probeer ik nog wel een kaartje te freubelen, maar als het wat rustiger is op mijn blog weten jullie waarom ...

Morgenochtend hebben we voor Karlijn weer een afspraak op de gipspoli! Als het goed is mag het gips eraf! We hebben Karlijn daar een beetje op voorbereid. Maar dan gaf ze steeds een beetje verdrietig aan dat het gips er niet af mocht. Nu begrijpen we wel waar dat vandaan komt. Toen het gips twee weken geleden vervangen moest worden, had ze daar best last van, haar pols was heel gevoelig. Dus dat zit natuurlijk nog in haar hoofdje. En het gips geeft haar nu steun en veiligheid. Maar we hebben haar uitgelegd dat het ook fijn is als het gips er weer af is, dat ze dan weer lekker kan slapen! En dat ze dan weer volop kan spelen (al redde ze zich ook prima met gips, het maakte bijna geen verschil) en dat ze dan weer lekker kan douchen zonder dat haar hele armpje ingepakt hoeft te worden. Dat begrijpt ze dan ook wel. Dus toen we vandaag vroegen wat we morgen gingen doen zei Karlijn, naar de dokter. En wat gaat de dokter doen, naar mijn armpje kijken. En wat nog meer, mijn gips eraf halen.
En wat gaan we dan doen, een ijsje eten! Het zal wel weer even wennen zijn voor Karlijn, met een kaal armpje.
Maar het gaat vast helemaal goed komen!

Leuk dat jullie langskomen op mijn blog en een berichtje achterlaten! Ik lees ze met plezier!
Liefs Maria

1 opmerking:

Josee zei

Wat een leuke foto's weer Maria!!
Een dierentuin blijft gewoon leuk, hoe oud je ook bent.
Succes morgen op de gipspoli, het komt vast allemaal goed!!