.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

woensdag 2 februari 2011

Celebrate the good timesIk zie op diverse blogs witte kaarten voorbij komen. Dat vond ik ook weleens leuk om te doen. Alleen heb ik er een heel klein tintje ingegooid, want echt wit, vind ik eigenlijk té wit ... Ik heb papier gebruikt van BOBunny, My Mind's Eye en Pink Paislee. De stempel is van Magnolia, ik heb voor het afdrukje Nestabilitie label four gebruikt. En de tekst is weer een free digi stamp van Jolanda. De randpons, Edge punch Half Daisy, is van Martha Stewart. De tak heb ik gemaakt met creatable Lr0151 Tak uit de tuin van Marianne Design. Voor de kleine bloemetjes heb ik een Retro pons gebruikt. En de pearls zijn van Prima. Klikken op de kaart = groter!

Bedankt weer voor het langskomen en voor jullie berichtjes!
Liefs Maria

5 opmerkingen:

alina zei

een super leuke kaart weer, Maria!
liefs, Alina

Agnes van Hensbergen - agnesstampcards zei

Mooi hoor.

groetjes Agnes

femke zei

heey maria,

het is een superleuk kaartje geworden!!!

groetjes femke

Marijke zei

Wowwwwwwwwwwwwww wat mooi!!! Ik vind witte kaarten zo'n prachtige sjieke uitstraling hebben!! Ik ben nu ook heel voorzichtig begonnen met een hele witte, maar dat is best moeilijk!
Enne dat papier wat ik heb gebruikt is van Maja Design en komt van Ge-We uit de webshop!!!

Marijke zei

Ik ben goed bezig zie ik, zet ik mijn berichtjes bij de kaart eronder neer haha!
Maar ik vergeet te zeggen dat die roosjes erg leuk geprijsd zijn bij Wild Orchid Crafts in Engeland!