.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

maandag 26 juli 2010

Verjaardag!Deze kaart heb ik gemaakt met papier van Pebbles, uit de Twitterpated collection.
De stempel is van Eline Pellinkhof. Ik heb het meisje aangekleed met papier, Paperpiecing wordt deze techniek genoemd. Voor de bloemen heb ik een retroponsje en een ponsje van Pipoos gebruikt, de takjes heb ik ook gemaakt met een ponsje van Pipoos. De tekst is een stempel van Marianne Design. De crystals en swirls zijn van Zva Creative.
De kaart is voor het dochtertje van mijn vriendin, ze wordt volgende week 2 jaar!

Vrijdag hadden we dus de hele dag feest voor Sem en Karlijn! Ze zijn goed verwend met kadootjes, de hele dag visite en aandacht! Ze vonden het erg leuk allemaal!
Het was een gezellige en geslaagde dag!

 

En natuurlijk was er ook taart!

 


Een piratentaart voor Sem en een prinsessentaart voor Karlijn. Ze waren heerlijk!

Zaterdagmiddag zijn we naar het pannenkoekenhuis in Voorst geweest, een heerlijke plek voor kinderen, want er zit een speelparadijs bij! Het was weer een geslaagde verrassing voor Sem en Karlijn! Ze hebben heerlijk gespeeld, het eten was erg lekker, we hebben dus weer volop genoten! Als toetje hebben we nog een ijsje gegeten bij McDonald's, dat vinden ze helemaal leuk, dus het feestje was compleet!

 


Morgen mag (moet) ik weer aan het werk! Mijn (korte) vakantie zit er alweer op, jammer ...! Maar ik had ook maar één week vrij, met vandaag nog als extra dag, dat was wel lekker!
We hebben onze vakantie dus gevierd met dagjes uit (en de verjaardagen), daardoor was het vakantiegevoel er wel! En ik ben ook weer een beetje uitgerust, ik heb wat kunnen ontspannen en relaxen (daar was ik hard aan toe), dus ik kan er weer even tegen.

Deze zomer hebben we de vakantie wat verdeeld, want donderdag 12 augustus is dan voorlopig weer mijn laatste werkdag! Vanaf 16 augustus ben ik 2 weken vrij!
Want dan gaat Sem voor het eerst naar de basisschool en ik vind het erg belangrijk om er dan even helemaal voor hem te zijn. Het is best een grote verandering en wennen op school vinden we dan eerst wel even genoeg! Vanaf 1 september gaat Sem 2 middagen naar de BSO, daar gaan we op 11 augustus alvast even kennismaken!
En op 12 augustus is Sem dus voor het laatst op het kinderdagverblijf ... hij gaat er al vanaf dat hij 3,5 maand oud was, 2 dagen in de week heen... zijn juffies (de meesten kennen we al vanaf het begin) vinden het ook erg jammer dat hij weggaat. Voor ons is het nog geen definitief afscheid, we blijven er nog een jaartje of 2 rondlopen voor Karlijn. Maar goed, voordat de veranderingen gaan plaatsvinden moet ik eerst nog weer een paar weken werken ...

Bedankt voor jullie berichtjes, het blijft leuk om ze iedere keer weer te lezen!
En als je er aan toe bent, een hele fijne vakantie!
Liefs Maria

4 opmerkingen:

Alina zei

ik heb weer genoten van de mooie foto's, Maria! wat leuk dat Sem en Karlijn zo een geweldige verjaardag hebben gehad! en dat is echt een speelparadijs, het ziet er super uit!

het kaartje is heel erg leuk geworden, ik ben ook dol op de stempels van Eline!
fijne dagen op het werk!
liefs, Alina

Josee zei

Leuke kaart en leuke foto's Maria!!!
Volgens mij hebben Sem en Karlijn een super verjaardag gehad !!!!

Frederike zei

Wat een feestelijke foto's!! Het was ook wel echt feest, zeg!
En dan over een paar weekjes de volgende mijlpalen, afscheid van de kinderopvang, voor het echt naar school...spannend hoor!!

Carole zei

This card makes me smile Maria - so sweet.
Lovely photo's - looks like you've been having a great summer!
Hugs
Carole x