.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

vrijdag 23 juli 2010

Hoera, Sem is 4 jaar!!Deze kaart heb ik voor onze stoere zoon gemaakt!
Het papier en de stempels, Pirate Edwin uit de Fairy Tale Collection 2010 en Old Stand uit de Summer & Sea collection 2008 zijn van Magnolia. De tekst is een stempel van Marianne Design. Ik heb de randjes van het designpapier bewerkt met de paper distresser en daarna beinkt met Cat's Eye Brown.Sem is alweer 4 jaar! Wat leuk om hem te zien ontwikkelen van een klein mannetje naar een grote en wijze jongen! Hij is vooral de afgelopen paar maanden hard gegroeid. Sem praat hele wijze zinnen, hij weet heel veel en is heel leergierig. Erg leuk! Hij verzint ook iedere keer weer nieuwe dingen met het spelen, hij is heel inventief, mooi om te zien! Sem is ook een hele lieve en bezorgde broer (al botst het natuurlijk ook regelmatig met zijn zusje)! We zijn erg blij met onze lieve en stoere zoon! Hij (en wij ook) gaan weer een nieuwe fase in, want Sem mag na de zomervakantie naar de basisschool! Over een paar weken neemt hij afscheid op het kinderdagverblijf en dan mag hij vanaf 16 augustus naar de grote school. Sem heeft voor de vakantie al 2 keer mogen oefenen en dat ging goed (hij vond het de eerste keer wel leuker om te gaan dan de 2e keer ... maar het is ook best veel wat er dan ineens op een bijna 4 jarige afkomt. We zijn heel benieuwd hoe Sem het straks zal vinden, het zal best even wennen zijn, spannend hoor!Gisteren zijn we naar Dierenpark Amersfoort geweest!
Sem vroeg al of we weer naar het water gingen, maar het was een andere verrassing. Toen we bij de ingang stonden en ik vroeg of Sem het leuk vond om naar de dierentuin te gaan, zei hij daar zijn heel veel dieren en dat vind ik wel heel erg leuk! Ook Karlijn vond het heel leuk, ze wilde zelf lopen en stond overal vooraan op haar teentjes te kijken, prachtig! Ook gaf ze steeds aan waar mama een foto van moest maken! Karlijn was helemaal weg van de aapjes, wat doen ze nu ... Ook de grote olifanten maakten indruk. Behalve dieren kijken en het dinobos hebben Sem en Karlijn ook in de speeltuin gespeeld, Karlijn wilde heel vaak van de glijbaan en Sem heeft volop geklauterd in het klauterbos! Tja die hoge baan leek Karlijn ook wel wat, ze is nergens bang voor, dus samen met papa naar boven! Sem en Karlijn zijn ook in de draaimolen geweest en Sem heeft gereden met een auto, hij vond het geweldig! Natuurlijk hebben we ook ijsjes gegeten! Het was weer een hele leuke dag, we hebben weer genoten!

 


Vandaag hebben we dus feest! Sem en Karlijn hebben er allebei zin in om kadootjes te krijgen en geef ze eens ongelijk ... ze staan vandaag allebei in het middelpunt en we gaan er een leuke en gezellige dag van maken!

Bedankt voor jullie lieve, leuke en gezellige berichtjes!
Liefs Maria

6 opmerkingen:

alina zei

Hieperdepiep hoera, van harte gefeliciteerd, Sem, een hele fijne verjaardag! En jullie allemaal een super fijne dag!

Super leuke kaart, Maria, en geweldige foto's weer! Natuurlijk wil Stefanie gelijk naar het DinoBos, na de foto's te hebben gezien!
Liefs, Alina

Marijke zei

En natuurlijk ook van harte gefeliciteerd met jullie "piraatje" Wat een leuke foto collage! Een hele fijne dag verder!

Riet zei

En Sem alweer 4 jaar vandaag,van harte gefeliciteerd met je grote zoon.
Prachtige kaart heb je gemaakt voor hem.
En dan straks naar de basis school.
Dat zal een verandering voor hem zijn.
Wat een geweldige foto,s hebben jullie weer gemaakt van ze.
Leuk hoor met ze vieren naar de dierentuin.
Wat zal dat gezellig geweest zijn.
Een hele gezellige dag vandaag.
En nog vele gezonde jaren met je zoon.

Liefs Riet.

Josee zei

En natuurlijk ook van harte gefeliciteerd met de verjaardag van Sem, ook weer een leuke kaart Maria en geweldige foto's!!!!
Leuk dat Dinopark!!

femke zei

heey maria,

ik vind het een stoere kaart!!! zo te zien was het dierenpark geslaagd.

beetje laat maar alsnog gefeliciteerd met de verjaardagen van sem en karlijn.

groetjes femke

Tiets zei

van harte gefeliciteerd met jullie beide kinderen hoor...wat zijn ze toch alweer groot geworden. Ik volg jullie op de voeten hoor, en geniet elke keer weer van de verhalen en de foto's ..ik denk dat de koters moe maar voldaan waren na al die geweldige dagen.
Liefs Tiets