.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

donderdag 22 juli 2010

Hoera, Karlijn is 2 jaar!!Deze kaart heb ik voor ons prinsesje gemaakt!
Het papier en de stempel, Magic Tilda uit de Fairy Tale Collection 2010, zijn van Magnolia. De tekst is een stempel van Marianne Design. De witte bloemen zijn van Prima, voor de andere bloemetjes heb ik een Retro pons gebruikt en de takjes heb ik gemaakt met een ponsje van Pipoos. De crystals en swirls zijn van Zva Creative. Voor de glitters heb ik Stickles Diamond gebruikt.Ons kleine meisje wordt groot! Ze is met haar 2 jaar al een hele dame! Karlijn begrijpt heel veel, weet ook heel goed wat ze wil (en wat ze niet wil ...), ze wil heel veel ikke zef doen (geweldig). En ze praat al hele zinnetjes, duidelijk verstaanbaar, vaak zegt ze iets na 1 keer horen al na, heel gezellig zo'n klein kletskousje! Karlijn is bijna altijd vrolijk, ze lacht heel veel en zó lief! Ze kan heerlijk knuffelen met allebei haar armpjes om je nek (genieten)!
Een heerlijk grietje, we zijn dolblij met haar!

Vandaag gaan we met ons viertjes een dagje uit om de verjaardag van Karlijn te vieren!
Waar we naar toe gaan is nog een verrassing ...

En morgen hebben we groot feest!
Dan vieren we de verjaardagen van Karlijn en Sem (want Sem is morgen jarig)! Het blijft bijzonder dat de kindjes een dag na elkaar jarig zijn.
En voor het feest hadden we deze uitnodiging gemaakt ...We draaien het dus dit jaar om, want vorig jaar hadden we het grote feest op de verjaardag van Karlijn en zijn we op de verjaardag van Sem met ons viertjes naar de dierentuin geweest.

Gisteren zijn we naar Katwijk aan Zee geweest!
Het was een verrassing voor Sem en Karlijn, we hadden alleen verteld dat we ergens naar toe gingen en dat we een heel eind met de auto moesten rijden. Waar gaan we naar toe dan ... dat is nog geheim ... Nou het geheim was geslaagd! Sem en Karlijn vonden het geweldig! Die glunderende gezichtjes! Een hele grote zandbak en heel veel water!
Ze hebben zich heel goed vermaakt, met zand voelen, zand scheppen, kuilen graven, schelpen zoeken en natuurlijk in het water spelen. Karlijn en Sem vonden het allebei eerst een beetje eng, maar toen ze de smaak te pakken hadden wilden ze het water niet meer uit. Dansen, springen, niets was te gek! We hebben alle vier genoten! We hebben een heerlijke dag gehad! De foto's zeggen genoeg ...

 


Bedankt weer voor jullie lieve berichtjes!
Met Karlijn gaat het gelukkig weer helemaal goed! Ze is nog wel een beetje bang om van de trap af te gaan, ze durft niet zelf te lopen, we moeten haar dragen. Het heeft dus veel indruk gemaakt, maar gelukkig heeft ze er niets aan overgehouden (de wondjes en schaafplekken in haar gezicht genezen ook goed)!

Morgen ben ik dus weer terug met een verjaardagsberichtje en een kaart voor Sem!
Liefs Maria

5 opmerkingen:

Marijke zei

Van harte gefeliciteerd met jullie "Prinsesje" 2 jaar alweer!
Schitterende foto's, je kunt zien dat ze genieten van al dat zand en water!

alina zei

Sem, Maria en Patrick, van harte gefeliciteerd met jullie zusje en dochtertje! Karlijntje, een hele fijne verjaardag, lieve meid!

Prachtig kaartje, Maria, mooie sketch en kleuren combinatie!
En wat fijn dat jullie zo'n heerlijke dag hebben gehad, super leuke foto's!
Liefs, Alina

Riet zei

Van harte gefeliciteerd met je dochter Maria.
Wat een schitterende kaart heb je voor haar gemaakt.
Wat gaat de tyd toch snel.
Zo lees je dat je een dochter heb gekregen,en zo is ze alweer 2 jaar.
Leuk een dagje naar strand,heerlijk voor ze water en zand.
Noh vele jaren in gezondheid met haar.

Liefs Riet.x

Josee zei

Een beetje laat, maar alsnog, van harte gefeliciteerd met jullie jarige dochter!!!
Wat een leuke foto's weer Maria en wat een mooie kaart, heb je voor Karlijn gemaakt!!!!

femke zei

heey maria,

het is een prachtig kaartje geworden!!! enne wat een stoere foto's heb je weer gemaakt.

groetjes femke