.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

zaterdag 29 mei 2010

Even wat van me laten horen ...

 
Afgelopen week ben ik niet aan freubelen en bloggen toegekomen, want ik had erg veel last van mijn rug. Ik heb al eens geschreven dat ik een reumatische aandoening heb van wervelkolom en bekken (ziekte van Bechterew). Het was een tijd redelijk stabiel, maar afgelopen weken ging het al niet zo lekker en zondagmorgen was het helemaal mis. Ik kon mijn bed niet uitkomen, het opstaan lukte niet. Er zat een blokkade onder in mijn rug die ook nog op een zenuw drukte. Het deed zo verschrikkelijk zeer (en dan ben ik qua pijn inmiddels toch heel wat gewend)! Het voelde helemaal niet goed, dus ik heb de huisartsenpost gebeld. Ik had naast mijn eigen medicijnen, die ik iedere dag voor de reuma slik, extra ondersteuning nodig. Ik kreeg dus nog een ontstekingsremmende pijnstiller voorgeschreven. Na een paar hele vervelende dagen ging het vanaf donderdag de goede kant op, ik merkte flinke verbetering, gelukkig! Ik heb vandaag voor het eerst weer redelijk veel gedaan en weinig last! Vanavond de laatste extra medicijnen gehad, hopelijk blijft het zonder ook goed gaan!

De pinksterdagen liepen dus even anders, ik heb weinig genoten van de vrije dagen... En dinsdag heb ik me dus ziek gemeld. Gelukkig was Patrick deze week veel thuis (hij heeft ook nog een dag vrij genomen, was best gezellig), want met 2 kleine kinderen is het heel lastig dat je bijna niets kunt.

Ik heb dus geen nieuwe kaart om te laten zien, misschien dat ik morgen weer wat aan de freubel ga. En ik kom zo snel mogelijk weer op jullie blogs langs!

De foto's zijn van onze tuin, Patrick heeft vandaag allemaal bloemen in potten en bakken gezet. Wat staat het weer gezellig, echt genieten! Voor de kinderen had hij op marktplaats een leuke picknicktafel gevonden, Sem en Karlijn vinden het geweldig! Ze hebben er al verschillende keren gezeten en natuurlijk horen daar dan ook lekkere dingen bij. Gistermiddag kregen ze chipjes, smullen! En sinds kort hebben ze allebei dezelfde auto, we hadden er eerst eentje van en dat was steeds ruzie ... nou marktplaats biedt uitkomst! En het huisje is ook geweldig, vooral Karlijn is er veel te vinden, er zit ook een klein keukentje in. Dus het leukste vindt ze dat we via het raampje om iets te eten of te drinken vragen!

Nog een fijn weekend!
En bedankt weer voor alle berichtjes!

Liefs Maria

10 opmerkingen:

Josee zei

He, wat vervelend Maria, hopenlijk gaat het nu weer beter met je, misschien dat een beetje meer zon en warmte ook goed zou zijn en dat wordt ons eind deze week belooft ;)
Beterschap met je rug en ik heb weer genoten van de leuke foto's, waar je ons van laat mee genieten !!!

Agnes van Hensbergen - agnesstampcards zei

Wat vervelend dat het zo opspeelt,nu maar hopen dat het beterder blijft gaan ook zonder de extra medicijnen.Je hebt weer erg leuke foto's geplaats.Beterschap!!!Groetjes agnes

alina zei

het ziet er super gezellig uit, Maria, leuke foto's weer!
oh, ik weet zo goed hoe je je voelt, bij mij kunnen ze geen ontsteking vinden, maar mijn rugpijn wordt steeds erger, als ik in de auto stap, moet ik mijn linker been met twee handen vastpakken en in de auto zetten!
gelukkig voel je je veel beter! veel plezier met kaartjes maken!
liefs, Alina

Betina zei

mooie foto's Maria! En hopenlijk gaat het snel wat beter met je! Sterkte!!

xxBetina

Riet zei

Ohhh Maria toch,wat is dat vervelend meis,en dan jij met je kindertjes.
Ja het kan in eens zomaar weer opzetten,maar dan doet het ook vreselijk pijn,je kan dan niks meer.
Ik weet het meis,sterkte hoop dat het gauw weer over is. Maar wees voorzichtig hoor,want je heb het zo weer.
Wat een geweldige foto,s zeg.
Wat gaat het toch vreselijk hard,ik ziet nog de foto,s voor me,dat je Karlyn kreeg.en nu wat een meid al.
Dus allebei een auto,word druk met parkeren bij je.
Geniet er maar lekker van.
Sterkte met jou.

Dikke knuffel Riet.xx

Frederike zei

Wat een leuke foto's!! Heerlijk grut heb je!!

Marijke zei

Balen Maria!! Ik hoop dat het nu weer wat beter gaat?
Wat een prachtige foto's laat je steeds zien, is echt genieten. En wat worden die koters al groot zeg!!!
Nog een fijne dag!

Jolanda zei

Leuke foto's Maria en beterschap met je rug!

Lia zei

hoi maria,
ik lees je verhaal nu ook doordat ik zelf ook in de lappenmand zit al een 5 tal weken vanwege MS een terugval daardoor kan ik niet lopen en zit ik niet zo vaak achter de pc, ik hoop dat je snel weer wat opgeknapt mag zijn en uit ervaring weet ik ook wat het is als je met kleine kinderen bent en niets kunt doen het dan helemaal niet meevalt, fijn dat Patrick wat meer thuis was
liefs Lia

gewoon gezellig zei

Hoi Maria,
Ik kom via google op je blog, en lees dat jij ook bechterew hebt, wat een rotziekte soms hè?
Ik heb het sinds m'n 15de, en ben nu 33. De pijn went wel op de een of andere manier, maar die vermoeidheid en allerhande andere kwaaltjes die erbij komen...grr
Respect voor jou, met 2 kleintjes!
Mijn kinders zijn gelukkig al wat groter (15 en 9) dus geen tillen meer ;-))
Gelukkig kunnen we ontspannen bij creatief bezig zijn, wat een mooie kaarten maak je zeg!
Groetjes Hilde