.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

woensdag 12 mei 2010

Zomaar


Voor deze kaart heb ik sketch #99 gebruikt van Friday Sketchers.
Het papier is van SEI en ik heb Polka Dott, een Sweet Art Ebony stempel van de Elisabeth Bell Designs gebruikt.
De bloemen en takjes heb ik gemaakt met de Floral punches van Nellie Snellen. De pearls zijn van Prima en de tekst is een stempel van Marianne Design.

Na een paar vervelende dagen en nachten gaat het met Sem weer de goede kant op! Maandag had Patrick van een collega de tip gekregen om Sudocrem op de waterpokken te smeren, dat hebben we dus maandagavond gedaan voordat hij naar bed ging. Er zaten nog behoorlijk grote blaasjes in zijn gezicht en op zijn lijfje. Maar dinsdagmorgen was alles mooi ingedroogd, wat een geweldige tip! Sem voelde zich gelijk een stukje beter, het deed ook niet meer zo zeer en ik mocht hem weer aanraken en kusjes geven. Toen ik vroeg of hij weer een beetje blij was, zei hij dat hij heel veel blij was! Heerlijk om te horen! Hij at gistermiddag voor het eerst sinds 3 dagen weer een broodje (ons arme ventje had ook waterpokken op zijn lipjes en in zijn mondje) en hij werd zelfs weer 'n beetje ondeugend. Hij is nog wel een paar keer wakker geworden, maar we hebben gelukkig weer wat beter kunnen slapen. Het zal nog wel even duren voordat hij er weer fraai uit ziet, maar we hebben het ergste achter de rug!

Ik ben vandaag al aan een heerlijk lang weekend begonnen, ik heb vandaag een extra dag vrij! Vanmorgen de nodige klusjes in huis gedaan, boodschappen gehaald en naar de bieb geweest voor nieuw leesvoer. En vanmiddag aan de freubel, genieten dus!

Bedankt weer voor jullie berichtjes!
Nog een fijne dag! En geniet van morgen! Hopelijk werkt het weer een beetje mee en kunnen we nog wat gaan doen met ons viertjes!

Liefs Maria

4 opmerkingen:

Agnes van Hensbergen - agnesstampcards zei

Fijn dat het weer de goede kant opgaat met sem.Je hebt weer een prachtig kaartje gemaakt,leuke stempel.Geniet van je vrije dagen

groetjes Agnes

Riet zei

Wat een schitterende kaart Maria,prachtig die stempel,mooi ingekleurd.
En wat een mooi papier.
Vergeet nog te zeggen,wat een prachtige kadootjes van Sem en Karlyn.
Dat raak je moeders hart.
Dit is zo dierbaar.
Hoop dat jullie een gezellig llang weekend hebben.
En dat het beter gaat met je kindertjes.

Liefs Riet.x

Betina zei

mooie kaart Maria :D!
Fijn dat het wat beter met Sem gaat, het is zo zielig he! Beterschap verder gewenst!

xxBetina

sam zei

erg mooi kaartje! mooi ingekleurd ook! groetjes sam