.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

zondag 31 januari 2010

Chocolate Kisses!Deze kaart heb ik gemaakt met papier van Rusty Pickle, Chocolate Kisses. Het afdrukje is van Whiff of Joy, de tekst is een rub-on en de bloemen en takjes zijn gemaakt met de nieuwe serie Floral punches van Nellie Snellen.

Ons weekend liep een beetje anders als gepland ... Karlijn is ziek, ze was al een paar dagen flink verkouden, ze zat erg vol en hoeste veel. Na een onrustige nacht werd ze vrijdagmorgen wakker met hoge koorts (door de 40°C). Naar de huisarts geweest, zij constateerde een beginnende longontsteking en Karlijn heeft een antibioticakuur gekregen. Gelukkig werkt de kuur, de koorts is gezakt, ze zit minder vol en hoest ook minder. Morgen moeten we weer even contact opnemen met de huisarts.

Gisteren ben ik een beetje verwend! Ik slaap altijd op zaterdagmorgen uit (en Patrick op zondagmorgen, eerlijk verdeeld). Ineens werd ik wakker doordat er een handje over mijn wang aaide ... Sem stond naast me, samen met Patrick en Karlijn, ik kreeg ontbijt op bed! Lief! Sem en Karlijn vonden het ook erg leuk en kwamen gezellig op bed zitten. Bedankt lieverds!

En 's middags kwam Patrick met het idee om even naar Klarenbeek te rijden, daar zit Het Scrapbook Atelier , het was al een tijdje geleden dat ik er was geweest. Dus ik wilde natuurlijk wel! Kindjes in de auto, Karlijn goed ingepakt, was ze er ook even uit! Ik heb heerlijk geshopt en kwam met een stapel nieuw papier en nog wat leuke spulletjes thuis! Goed geslaagd en weer helemaal happy!!

Morgen nog een dagje vrij, heerlijk! Gewoon thuis rommelen met z'n viertjes, misschien nog wat freubelen, we zien wel wat de dag brengt!

Bedankt voor jullie berichtjes!
Thanks for stopping by!

Hugs Maria

5 opmerkingen:

Milnie zei

oh wat een prachtige kaart! dat bruin en roze staan schitterend bij elkaar! Ontzettend fijn dat de koorts alweer gezakt is, hoop dat ze snel beter is!

liefs

sandra_w zei

Jeetje het zit jullie niet echt mee hè...Hopelijk knapt ze gauw weer op.
Superleuke kaart heb je weer gemaakt!

San x

Agnes van Hensbergen - agnesstampcards zei

wat een prachtig kaartje weer en wat jammer dat ik nou net niet hoefde te werken dan had ik je kunnen ontmoeten.Wat vervelend zo'n longontsteking maar gelukkig dat de kuur aanslaat.

Geniet van je vrije dag

alina zei

wat een prachtige kaart, Maria!
en wat fijn om zo verwend te worden!
oh, die lieve Karlijn, wat vervelend een longonsteking, ik hoop dat ze zich al veel beter voelt! dikke knuffel!
liefs, Alina

Anoniem zei

Gorgeous card Maria...great colour combination...and I love the flowers!
Hope you are well :)
Hugs
Carole x