.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

donderdag 14 januari 2010

Roosjes!Deze kaart heb ik gemaakt met papier en een stempel, Tilda with Rose uit de Pink collection 2008, van Magnolia!

Er ligt nog steeds sneeuw en er komt af en toe ook nog weer wat bij ... echt winter! Maar ik ben er klaar mee, dat geglibber en die kou en nattigheid, ook slecht voor mijn rug (ziekte van Bechterew = reuma), dus veel pijn. Daar komt bij veel gebroken nachten, Karlijn en Sem spoken allebei op het moment, dus weinig slaap. Sorry, maar ik moet even klagen, heb het ff gehad, soms heb je van die momenten! Vast wel herkenbaar ...

Ik ga zo nog even aan de freubel, even lekker ontspannen!

Bedankt voor jullie berichtjes!
Thanks for stopping by!

Liefs Maria

8 opmerkingen:

Milnie zei

Mooi kaartje Maria en tuurlijk mag je even klagen! Een ziekte zorgt altijd voor moeilijk tijden of lastige momenten en dat even kunnen uiten lucht op! Hoop dat de sneeuw snel verdwijnt en dat de kids wat rustiger worden s'nachts ;-)

liefs

agnes zei

Je kaartje is weer prachtig,en ik vind het ijs en schaatsen met de kinderen erg leuk maar ik ben de sneeuw ook wel een beetje zat.Sterkte met alles hoop dat je nacht rust gauw weer terug komt.
Gr Agnes

Anoniem zei

Simply stunning Maria, beautiful colouring and such pretty roses papers.
Hugs
Carole x

Josee zei

Wat een leuke kaart weer Maria!!!
En klaag maar lekker hoor, hebben we zo nu en dan allemaal wel eens nodig!!
Van mij mag de sneeuw ook weg hoor, heb het er helemaal mee gehad, dus ik kan me voorstellen, dat jij er zeker genoeg van hebt!!
Hopenlijk komt er ook snel een einde aan de gebroken nachten, want zoiets kan je behoorlijk slopen!!

femke zei

heey maria,

wat een mooie kaart is het weer geworden!!!

ja ikzelf ben het weer nou ook wel een beetje beu. ik wens je heel veel sterkte toe met je rug en ik hoop dat de kinderen wat minder gaan spoken.

groetjes femke

Jolanda zei

Leuk kaartje Maria! De sneeuw komt ook mijn neusgaten uit, maar het dooit hier al aardig weg

Betina zei

mooi kaartje Maria :D! en gebroken nachten dat hakt er in! Hoop dat het snel beter gaat bij jullie en dat jullie lekker kunnen slapen!

xxBetina

alina zei

prachtig kaartje, Maria, ik vind dit papier zo mooi!
ik heb ook genoeg gehad van de sneeuw, dikke kleren en laarzen!

sterkte met alles! over rugpijn weet ik alles, heb elke dag last van mijn rug! en ik hoop dat jullie toch lekker hebben kunnen slapen!
liefs, Alina