.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

zondag 17 januari 2010

Tilda with heartsDeze kaart heb ik gemaakt met papier van My Mind's Eye - Be Loved, weer een prachtige serie van mijn favoriete merk! Tilda with Hearts komt uit de Love collection 2009 van Magnolia en de tekst is een rub-on. Voor de randen en takjes heb ik ponsen gebruikt van Martha Stewart en de bloemetjes zijn gemaakt met ponsen van Pipoos, hele leuke ponsjes voor een heel leuk prijsje!

En nog een paar foto's!Karlijn heeft vorige week een muts en wantjes gekregen van My Little Pony, ze haalt ze regelmatig uit de mand en dan moeten ze aan!Gisteren vond Karlijn papa's sandalen heel interessant, ze weet er ook wel raad mee en kan er goed op lopen! Lekker stoer in pyamabroek met hele grote schoenen ...Sem verft heel graag! Kleurplaten, zelf tekeningen maken, maar ook schoenendozen zijn natuurlijk geweldig om te verven!Het is wel heel serieus werk en af en toe moet er even nagedacht worden!

Bedankt voor jullie lieve en leuke berichtjes!
Met mijn rug gaat het de ene dag wat beter als de andere dag. We hebben weer wat meer kunnen slapen, heerlijk! En de sneeuw is vandaag eindelijk voor een groot deel gesmolten ...

Thanks for stopping by!
Hugs Maria

9 opmerkingen:

femke zei

heey maria,

ik vind het weer een prachtige kaart geworden. het papier vind ik echt super. en de foto's zijn ook weer leuk. ikzelf ben ook wel erg blij dat de sneeuw eindelijk gesmolten is.

groetjes femke

agnes zei

Leuk kaartje erg mooi papier,leuk he al dat valentijn papier.
En je zoonis al een echte kunstenaar ,leuk de foto's.

Groetjes Agnes

alina zei

Oh, wat een prachtig kaartje, Maria, ik ben echt dol op dat papier! En wat een leuke foto's weer, ik heb ook een foto van Stefanie, ze stond bij de voordeur in haar pyjama met mijn laarzen aan, natuurlijk was ze van plan om naar buiten te gaan! Dit zijn echt de leukste herinneringen!
Liefs, Alina

Josee zei

Wat een leuke kaart weer Maria!!
Leuke foto's ook!
Fijn dat het weer wat beter met je rug gaat, als de kou nu maar uit de buurt wilt blijven.......

Groetjes Josee

Lia zei

schitterende foto's en een super mooi kaartje
liefs lia

Maya zei

Beautiful card!
Love the colors and Tilda is so sweet!!
Hugs from Maya :)

sandra_w zei

Oh wat 'n superlief kaartje, Maria! Prachtig is dat papier hè! Wat zijn het weer leuke foto's!
Gelukkig dat het wat beter met je rug gaat!

San x

Riet zei

Deze kaart is ook heel mooi gemaakt,mooi papier zeg.
Prachtig foto,s van je kinders.

Liefs Riet

Anoniem zei

Stunning card Maria...so beautiful. Lovely photographs..dressing up and having lots of fun...wonderful!
Have a great weekend.
Hugs
Carole x