.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

woensdag 3 februari 2010

Flower PowerEen kaart gefreubeld met papier en een stempel van Magnolia, Flower Power Tilda komt uit de Shabby Chic Summer collectie 2008. Voor de bloemen en takjes heb ik de nieuwste serie Floral punches van Nellie Snellen gebruikt. De pearls zijn van Prima en de tekst is van Autumn Leaves.

Met Karlijn gaat het een heel stuk beter! De koorts is weg, ze hoest nog wel wat, ze is ook nog snel moe en ze heeft nog 'n witte toet. Maar de kuur is ook nog niet op, dus daar zal ze nog verder van opknappen.

Sem heeft helaas weer een pseudo-kroep aanval gehad, de 3e! Gelukkig konden we het deze keer thuis redden, maar het was weer een onrustige nacht. Hij is maandag wel naar de huisarts geweest en heeft nu een inhalator met Ventolin. Hij heeft de afgelopen 2 avonden een puf gekregen voor het slapen, omdat hij nog wel wat vol zat en dat werkt goed. Het is fijn om wat in huis te hebben en hem zelf te kunnen helpen als hij het benauwd heeft!

We rollen zo van het één in het ander, het zit de laatste tijd echt niet mee. Maar het komt iedere keer weer goed, alleen moeten we ook 'n beetje op ons zelf passen, want het kost heel veel energie. Gelukkig maakt een dikke knuffel, een natte kus of een ondeugend snoetje veel goed!

Bedankt voor jullie berichtjes! Thanks for stopping by!
Hugs Maria

7 opmerkingen:

Milnie zei

Vervelend dat de ene net opknapt en het andere "probleem" zich alweer aandient, ik hoop dat alles snel rustiger wordt in huis!Vind je kaartje weer prachtig heel leuk mooi dat het allemaal in het bruin is gemaakt!

liefs

alina zei

je kaarten zijn de ene mooier dan de andere, Maria, ik vind deze ook geweldig!

Oh, het zit inderdaad niet mee, maar toch fijn dat jullie Sem thuis kunnen helpen! Ik hoop dat het vandaag al veel beter ging met Sem en Karlijn en dat jullie een rustige nacht hebben gehad! Dikke knuffels voor jullie allemaal!
Liefs, Alina

femke zei

heey maria,

het is weer een heel mooi kaartje geworden!!!

veel beterschap aan de kinderen toegewenst.

groetjes femke

Josee zei

Het zit jullie idd niet mee de laatste tijd, maar kinderen zijn op deze leeftijd ook zo vatbaar voor alles en als de een iets krijgt, wordt de ander naar alle waarschijnlijkheid ook ziek, dat kan ik me nog van vroeger herinneren
Hopenlijk groeit Sem snel over zijn Pseudokroep heen!!!
Je kaartje is in ieder geval weer hartstikke leuk!!
Groetjes Josee

sam zei

heel erg leuk kaartje!

Peet zei

Supermooi Maria!!!
Liefs Peet

Anoniem zei

Utterly gorgeous Maria, I adore this Tilda :) What a beautiful colour combination. I bought some of the Nellie Snellen punches yesterday...thanks for the inspiration!
Hope your daughter is feeling better now.
Have a great weekend.
Hugs
Carole x