.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

donderdag 23 juli 2009

Hoera, Sem is 3 jaar!

Vandaag is Sem jarig, hij wordt alweer 3 jaar! Volop peuter, met alle fases die daarbij horen. Sem is een heerlijk ventje, een ondeugend boefje, maar ook heel aanhankelijk en knuffelig! Hij is het afgelopen jaar hard gegroeid en hij ontwikkelt snel. Hij praat heel veel, de laatste weken komen er per dag nieuwe woorden en zinnen bij. Zó leuk, zó gezellig en zó wijs! Hij speelt graag met de treinbaan en hij vindt het leuk om blokken te bouwen, om te tekenen, te kleien en om boekjes te lezen. En buiten spelen is helemaal een feest! Zijn nieuwe hobby is tekenen met stoepkrijt! Volop genieten, voor Sem, maar ook voor ons! We zijn trots op onze grote zoon! En hij is een hele lieve, grote, stoere broer voor Karlijn!Deze kaart heb ik voor Sem gemaakt. Het papier is van Crea Motion en ik heb een stempel van Hanglar & Stanglar gebruikt. Ik vond dit fietsende jongetje heel leuk, Sem heeft ook een fietsje en hij wil steeds vaker fietsen. Hij moest even doorkrijgen hoe hij vooruit moest komen, het is natuurlijk makkelijk als papa of mama duwen. Zelf trappen is hard werken ... maar nu hij het doorheeft, fietst Sem steeds sneller!

Het is wel bijzonder dat Sem en Karlijn een dag na elkaar jarig zijn! We krijgen er dan ook nog best veel reactie's op als mensen dit horen. We hebben dus 2 dagen achter elkaar feest! We hebben Sem's verjaardag gisteren al samen met de verjaardag van Karlijn gevierd. Dus Sem is gisteren ook al goed verwend met kadootjes. Het was heel gezellig en we boften met het weer, we hebben heerlijk buiten feest gevierd! Iedereen heeft genoten!

Sem krijgt vandaag natuurlijk nog wel zijn eigen speciale verjaardag, hij mocht zelf een taartje uitzoeken en dit is een taart met Noddy geworden! We maken er een leuke dag van, we gaan straks gezellig met ons viertjes naar de dierentuin, Burgers Zoo ! Sem is dol op dieren, dus dat wordt genieten!

We hebben gisteren veel foto's gemaakt en ook vandaag gaat de camera natuurlijk mee, morgen zal ik wat foto's op mijn blog zetten!

Bedankt voor jullie berichtjes!
Een fijne dag,
liefs Maria

5 opmerkingen:

alina zei

En weer hieperdepiep, hoera!!!!!!!!!
Van harte gefeliciteerd met jullie zoontje en broer, Maria! Een hele fijne dag!
Je hebt weer een prachtige kaart gemaakt, echt super!
Een knuffel van Stefanbie voor Sem!
Liefs, Alina

Josee zei

Hihi, ook van mij weer een Lang zal hij leven !!!!!
Gefeliciteerd met de verjaardag van Sem en een hele fijne dag :D!

Riet zei

Van harte gefeliciteerd met je zoon Maria.
Ook hij word groot en zo wijs als je hem nu zit of verleden jaar,dat is een groot verschil hoor.
Prachtige kaart heb je voor Sem gemaakt.

Liefs Riet.

nicolet zei

Gefelciteerd met de beide kinderen Maria!! Enne de kaart is weer supers!!
Groetjes Nicolet

Anoniem zei

Making money on the internet is easy in the underground world of [URL=http://www.www.blackhatmoneymaker.com]blackhat marketing[/URL], You are far from alone if you don't know what blackhat is. Blackhat marketing uses alternative or little-understood avenues to generate an income online.